DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kahvaltıda bir araya gelen Emekli Polisler birlik mesajı verdi

Kahvaltıda bir araya gelen Emekli Polisler birlik mesajı verdi

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan 45 polis arkadaşlarıyla birlik beraberlik adına Değirmendere’de bulunan bir Cafe’de sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltı programını organize eden Türkiye Polis Emeklileri Derneği yöneticisi Faruk Pekçe ve Polis Yaşar Topçu, birlik ve beraberliklerini arttırmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler.

45 emekli polis katıldı

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan Türkiye Polis Emeklileri Derneği yöneticisi Faruk Pekçe ve Polis Yaşar Topçu’nun organize ettiği sabah kahvaltısını Değirmendere Yüzbaşılar’da bulunan bir Cafe’de düzenlendi. 45 emekli polisin katıldığı kahvaltı programı oldukça renkli ve eğlenceli bir şekilde gerçekleşti.

Pekçe, “Bu birlik beraberliğimizi bundan sonra da belirleyeceğimiz günlerde tekrar bir araya geleceğiz”

Sabah kahvaltısın sonrasında konuşma yapan Türkiye Polis Emeklileri Derneği yöneticisi Faruk Pekçe şunları dile getirdi: “Bizler burada emekli olduk, uzun zamandır Türkiye’de yaşanan pandemiden dolayı böyle bir organizeyi yapmak istiyordum ancak pandemiden dolayı bugün yapmış oluyoruz, bu organizede bana destek olan başta Yaşar Topçu’ya ve buraya katılan tüm emekli polis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bizler Türkiye Polis Emeklileri Derneği olarak siz değerli emekli meslektaşlarımızın bir sorunu bir dertlerini çözüm anlamında gerekli çalışmayı yapacağız. Bugün burada bir çok arkadaşlarımız bir birlerini uzun zamandır görmemiştir bu birlik beraberliğimizi bundan sonra da belirleyeceğimiz günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Tekrar buraya katılan tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hasret giderdiler

Değirmendere’de bir araya gelen Emekli Polisler uzun zamandır görüşemedikleri arkadaşlarıyla kahvaltı sonrasında bol bol sohbet etme imkanı buldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.