DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kış aylarında balık yemeyi ihmal etmeyin

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası her gün teze ve günlük balıkları ile hizmet vermeye devam ediyor. Rizeli Kardeşler İşletmecisi Emrah Kurtuluş vatandaşların kış aylarında balık yemeyi ihmal etmemesi gerektiğini ifade etti.

“Lodos balık fiyatlarını olumsu etkiledi”

 Geçtiğimiz hafta Marmara Bölgesi genelinde etkili olan ve ilçemizde de derinden etkilenen Lodos Fırtınası’nın balık sektörünü derinden etkilediğini ifade eden Kurtuluş, “  Balık piyasası sürekli değişkendir. Hava şartlarının sert olması, balığın denizden az çıkması balık fiyatlarını ciddi anlamda etkiliyor. Geçtiğimiz hafta il geneli bata olma üzere Marmara bölgesinde etkili olan Lodos Fırtınası balık sezonunu derinden etkiledi. Balıkçılar denize açılamadı için balık sıkıntısında o dönem biraz sıkıntı yaşadık. O dönemde tabi balık fiyatları da biraz yükseldi. Lodos’un etkilerinin geçmesi ile hem tezgahlarımız balık ile doldu hem de fiyatlarımız düşüşe geçti” dedi.

“Bu dönemde bol bol balık yenmeli”

Sözlerine devam eden Kurtuluş, “ Rizeli kardeşler Balık Lokantası olarak her zaman dediğimiz gibi Bu nedenle her zaman dediğimiz gibi vatandaşların kış aylarında balık yemeyi ihmal etmemelerini tavsiye ediyoruz. Balık omega 3 açısından en zengin besin kaynağıdır ve bu dönemde özelikle çocukların bol bol balık yemesini tavsiye ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 30 istavrit 30 çinekop 60 tekir 40 mezgit 40 kolyoz 35 çupra 60 barbun 70 turna mezgit 70 levrek 70 karides 50.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.