DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Adana deplasmanından üzgün döndü 2-0 İLK YARIYI MAĞLUBİYETLE KAPATTIK

Kocaelispor ilk yarının son maçında konuk olduğu Adanaspor’a 2-0 mağlup olarak, arka arkaya dördüncü deplasmanda da kaybetti.

İlk yarıda istediğimiz oyunu bir türlü yansıtamadık

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu temsilcimizden geldi. Dakikalar 7’yi gösterdiğinde Yiğitali rakip kaleye güzel bir şut çıkardı, top az farka auta gitti. Ev sahibi Adanaspor takımı 19.dakikada Roche ile öne geçti. Kornerden gelen ortada Roche kafayı vurdu, yerden seken topu Korcan çıkartamadı. Golden sonra Kocaelispor maçta istediği pozisyonları yakalayamadı.  Kocaelispor devre biterken Benhur ile beraberlik fırsatını kullanamadı. İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Tisdell kırmızı kart gördü

Kocaelispor ikinci yarıya iki hamleyle başladı. Pereira ile Yiğitali yerini Tisdell ile Yiğitali’ye bıraktı. Bu yarıya da ev sahibi ekip istekli başladı. 52’de Ahmet’in yakın mesafesi kafa vuruşundan sonuç gelmedi. Kocaelispor topu üçüncü bölgeye taşımakta zorlandı. Dakikalar 87’yi gösterdiğinde temsilcimizden Tisdell rakibine yaptığı faul sonrasında ikinci sarıdan atıldı. Uzatma dakikalarında Adanaspor Fıratcan ile ikinci golü buldu. Ev sahibi takım uzatmalarda kalemizde gol pozisyonları yaratsa da karşılaşma 2-0 tamamlandı ve Kocaelispor üstü este dördüncü deplasman maçından da puansız döndü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.