DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Milli Antrenör Mehmet Erdinç Çelik, zirveye yürüyor

Milli Antrenör Mehmet Erdinç Çelik, zirveye yürüyor

Kocaeli’nin başarılı Karate Hakemlerinden Mehmet Erdinç Çelik, Hırvatistan’da yapılan vize sınavlarında Uluslararası Balkan Hakemliği’nde terfi aldı.

Uzun yıllardır Darıca’da faaliyet gösteren Çelik Karate Spor Kulübü’nde başarılı sporcular yetiştiren ve Darıca’nın ilk Uluslararası Hakemi olan Milli Antrenör Mehmet Erdinç Çelik, hafta sonu yapılan Karate Hakem Vize sınavlarında da göğsümüzü kabarttı.

AVRUPA HAKEMLİĞİ’NE BİR ADIM DAHA

Aynı zamanda Darıca’da eğitim veren Halk Eğitim Merkezi bünyesinde de Antrenörlük görevinde bulunarak Darıcalı gençlere hizmet veren, başarılı sporcuların yanı sıra topluma örnek bireyler yetişmesine de vesile olan Mehmet Erdinç Çelik, Uluslararası Balkan Hakemliği B sertifikasını aldı. Böylelikle Çelik, Avrupa Hakemliği yolunda çok öneli bir adım atmış oldu. Çelik, bir sonraki aşamada başarılı olması halinde Avrupa Hakemliği’ne terfi edecek. 

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM

Başarılı sporculuk ve teknik adamlık hayatından sonra Hakemlikte de zirvede yer alan Çelik, disiplin ve azimle daha iyi noktalara gelmek için çalışacaklarını ifade etti. Tebriklerini ileten herkese teşekkür eden Çelik, “Darıca’dan Uluslararası Hakemliğe giden bu yolda verdiğimiz emeklerin karşılığını almanın mutluluğu içindeyiz. Bizlere emek vererek yetiştiren Milli Antrenör Adnan Şamdan ve Kocaeli MHK Başkanımız Uluslararası Dünya Hakemi Hazım Özdemir ve Kocaeli hakem camiamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni başarılarla Darıca tarihini yazmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.