DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Oto Elektrik’in tüm arızalarında sizlerin yanında MUHTEŞEM ÜÇLÜ VAR

Oto Elektrik’in tüm arızalarında sizlerin yanında

MUHTEŞEM ÜÇLÜ VAR

Gölcük’te Oto Elektrik konusunda deneyimlerini müşterilerine aktaran muhteşem üçlü olarak adlandırılan Remzi ÖDÜN, İsmail ÖDÜN, Sercan AKIN gece gündüz demeden müşterilerinin sorunlarını çözmek için uğraşmaktadırlar. Remzi Oto Elektrikte AKÜ, Marş Dinamosu, Şarj Dinamosu, Klima Gaz Dolumu, Zenon Far, Alarm, Merkezi Kilit, Tesisat ve Aksesuar, Kayar LED, Bilgisayarlı Arıza Tespiti, Otomatik Cam Tamiri ve Bilumum Elektrik işlerinde siz değerli müşterilerinin hizmetinde olmaktan gurur duymaktadırlar.

Hızlı çözümler sunuyoruz

Remzi Oto Elektrik, elektrik arızası yaşadığınız sorunlarınız için bize 24 saat ulaşabilirsiniz. Aracınızın ekran panel göstergelerinde herhangi bir arıza veya bilgilendirme sebebiyle uyarı lambaları yanabilir. Bir araçta modelden modele değişmekle birlikte 70’e yakın uyarı lambası yer almaktadır. Yanan uyarı lambalarının kontrolü, sebebi ve hızlı çözümleri için Remzi Oto Elektrik’i aramanız yeterlidir. Aracınızın kontrol sonrası arızalı olan veya arıza ikazı veren parça ve parçaya giden tesisattaki hasarlar tespit edilir tamiri mümkünse tamir edilir. Tamiri mümkün olmayan parçalar sıfır orijinal parçası ile montajı yapılarak sizlere aracınızı ilk aldığınız günkü kalitede teslim edilir.

Kusursuz bir hizmet

Araçlarınızın en önemli çalışan birimlerinden birisi olan elektrik ve elektronik aksamların denetim ve kontrollerini kesinlikle aksatmamalısınız. Siz değerli müşterilerimizin gözünden kaçan küçük bir aksaklık, maalesef çözümlenmesi bazen imkansız olan sorunlara yol açmaktadır. Bu gibi durumlarla karşılaştığınızda lütfen bizimle iletişime geçerek erken çözüm bulmamıza yardımcı olunuz. Kurulduğu günden bu yana kusursuz bir hizmet sunmak için odaklanan Remzi Oto Elektrik, altyapısını bu doğrultuda geliştirmektedir. Müşterilerine, kaliteli hizmet sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinci ile, ihtiyaçlara uygun gerçek çözümleri REMZİ  Oto Elektrik olarak sunmaktayız. REMZİ OTO ELEKTRİK yaptığı işin kalitesine güvenerek ve teknolojiyi de bünyesinde bulundurarak siz müşterilerine tam donanımlı bir hizmet sunuyor.Yeni Sanayi Sitesi E 1 Blok 11/1E/8 adresinde sizleri bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.