DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre “YOKSULLUK SINIRI ALTINDA MEMUR MAAŞI OLMAMALI”

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre

“YOKSULLUK SINIRI ALTINDA MEMUR MAAŞI OLMAMALI”

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, Sendikalarını 2021 yılı çalışmaları ve 2022 yılı için sendika olarak beklentilerini açıkladı. Başkan İmre sendikal anlamda 2021 yılını değerlendirdi ve 2022 yılına dair beklentileri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan İmre, asgari ücrete yapılan %50 zammı yerinde bulduğunu ifade ederek, “En düşük memur maaşının yoksulluk sınırına getirilmesini istiyoruz” dedi.

“Üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkan seçildik”

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre yaptığı açıklamada,“Geride bıraktığımız döneme bakınca, 2020 yılından bu yana mücadelesini verdiğimiz koronavirüse karşı mücadelemizin devam ettiğini görüyoruz. Bu hastalığa karşı gerekli tedbirleri her birimiz aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu mücadelenin sonunda başarıya ulaşmayı hep birlikte temenni ediyoruz. 2021 yılında sendikal anlamda eksikliğini gördüğümüz birçok konuya yönelik olarak çalışmalarımızı hem şubemiz hem de genel merkezimiz kapsamında yapmaya devam ettik. Üyelerimizin her zaman yanında olduk. Onların da bizlere olan ve her zaman artan destekleri ile gerçekten çok büyük bir aile olduk. Yine sendika şubemizin bu yıl içerisinde olağan kongresini yaptık. Üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkan seçildik. Yönetim kurulumuzla birlikte tüm üyelerimizin faydalanması adına faaliyetlerimizi her zaman devam ettiriyoruz ve yeni sene içerisinde de devam ettireceğimizi söyleyebiliriz.

“Bu dönemde daha gerçekçi maaş zamları yapılmasını da beklemekteyiz”

Başkan İmre son olarak yaptığı açıklamada, “2022 yılından herkes gibi bizim de beklentilerimiz var. Öncelikle tüm üyelerimize sağlıklı, huzurlu ve korona virüsünden tamamen kurtulacağımız bir yıl diliyorum. Yine bu dönemde daha gerçekçi maaş zamları yapılmasını da beklemekteyiz. Artan maliyetler ve market fiyatlarını göz önünde bulundurduğumuz zaman maaşlarımızın gün geçtikte eridiğini görmekteyiz. Yine bu dönemde en düşük memur maaşının yoksulluk sınırına getirilmesini istiyoruz. Böylelikle memurlar olarak daha iyi şartlarda yaşama şansımız olacaktır. Tüm sendikamızın, mesai arkadaşlarımızın, Gölcük’ün ve ülkemizin yeni yılını şimdiden kutluyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.