DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SİME-SEN Genel Merkezi’nden Sevindik Saral’a önemli görev GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine bir kez daha seçildiğini kamuoyuna duyurdu.

Sendika’nın başarılı başkanı Sevindik Saral, yeni görevi hakkında gazetemize yaptığı açıklamada, ‘19 Temmuz 2014 tarihinde SİME-SEN Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı olarak başladığım görevime 17 Mayıs 2017 ve 03 Aralık 2021 tarihleri arasında üyelerimizin teveccühü ile Kocaeli şube başkanı olarak devam ettim. Görevimi sürdürdüğüm bu zaman zarfında üyelerimin iyi gününde, kötü gününde hep yanında olmaya özen gösterdim. SİME-SEN Kocaeli şube başkanlığı dönemimde yapmış olduğum çalışmalarımdan ötürü 04 Aralık 2021 tarihinde yapılan SİME-SEN 3. Olağan genel kurulunda genel merkez yönetim kuruluna aday gösterildim. SİME-SEN ailesinin kıymetleri üst kurul delegelerinin oyları ile SİME-SEN genel merkeze yönetim kurulu üyesi seçildim.’ dedi.

‘Bütün üyelerimize ve sendikamızın ailesine teşekkür ediyorum’

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral, açıklamalarının devamında, ‘Bu süre zarfında bana destek olan bütün sendika üyelerimize teşekkür eder bu günden itibaren Genel merkezde alacağım görevimde her zaman sizlerin yanında ve sizler için en iyi olanı yapmak üzere çalışmalarımı sürdüreceğimi bildiririm. Bu süreçte benden desteklerinin esirgemeyen ve beni hiç yalnız bırakmayan bütün üyelerimize, aileme ve tüm dostlarıma teşekkür ederim’ diyerek açıklamalarını tamamladı. Bizde Gazetemiz adına Sevindik Saral’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.