DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Siyasilerin 2022 mesajları ‘Ortak’ ‘HUZUR VE MUTLULUK’

Siyasilerin 2022 mesajları ‘Ortak’

 ‘HUZUR VE MUTLULUK’

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz ve önümüze 365 günlük yeni bir sayfa açılıyor. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanlarının yeni yıl temenni ve dileklerini aldık. Gölcük’ün Siyasi Parti İlçe Başkanlarının ortak mesajı Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir sene geçirmek oldu.

Seymen, ‘Gölcüklü kardeşlerimin yeni yılını kutluyorum’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir. Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2022, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin ve ilçemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır. Bu yıl da müreffeh, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek ve milletimizin sevinçlerini çoğaltmak adına, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, Cumhuriyetimizin 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, her türlü vesayetten arındırılmış tam bir demokrasi içinde el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir hayatı her zaman teneffüs edebilmektir.Yine içtenlikle inanıyorum ki, tarihin içinden süzülüp gelen, paylaşılmış acılar ve sevinçlerle harmanlanmış ve sayılamayacak kadar çok ortak paydayla perçinlenmiş kardeşliğimizi bozmaya hiçbir iç ve dış komplonun gücü yetmeyecek, Türkiye bütün sorunlarını birer birer aşarak dünya sahnesinde kendine yakışan en ideal yeri alacaktır. Pandemi sürecinde devletimiz halkına en güzel şekilde destek olmuş, bu sürecin olumsuz durumlarını azaltmıştır. Bu duygularla, 2022’nin kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2022 ‘nin mazlum coğrafyaların umutları doğrultusunda dünyada adalet, barış, özgürlük ve huzur yılı olmasını diliyorum. Gölcüklülerin ve tüm milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Gürel, ‘2022 yılının huzur, bolluk ve bereket getireceğine inanıyorum’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘2022 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getireceğine duyduğum inançla tüm yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık diliyorum. 2022 yılında her şeyin daha güzel olmasını, Ülkemizin bir an önce hak ettiği günlere tekrardan kavuşmasını diliyorum. Ülkemizi ve dünyayı 2 yıldır etkisi altına alan Covid-19 pandemi salgını ve ekonomik buhran dolayısı ile zor günler geçirdik. Tüm bu zorluklarla mücadele eden halkımızın her zaman yanında olduk, milletimizin sesine ses olduk. Esnafın, işçinin, çiftçinin, öğrencinin, emeklinin, sağlıkçının, kadınların, emekçilerin ne zaman bir mağduriyet çığlığını duysak yanına koştuk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi ile iktidar yürüyüşümüzü başlattık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım adım yaklaşırken tüm kademelerimiz halkın iktidarını kurmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Halkın iktidarını kurmak için baş koyduğumuz bu yolda iktidarın kulak tıkadığı her sorunun çözümüne talibiz. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Halkın iktidarının sesi, 2022 yılında daha fazla yankılanacak’ diye konuştu.

Çakır, ‘2022 yılının Türklere ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Öncelikle 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemiz 2021 yılında önemli sınavlardan geçti. Ülkemiz büyük devlet olma anlayışını bir kez daha göstererek, iç ve dış düşmanların oyunlarına boyun eğmedi. Hadlerini bildirdi. 2 yıldır tüm dünyayı,  ülkemizi ve ilçemizi etkisi altına alan Covid-19 sürecini devletimiz en iyi şekilde yönetmiş, bu konuda dünyaya örnek olmuştur. Bu vesileyle 2022 yılının Türklere ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm halkımızın ve Gölcük halkının yeni senelerini kutluyorum’ dedi.

Aynacı, ‘2022 yılının milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yeni yıl mesajında, ‘Acısıyla, tatlısıyla koskoca bir yılı geride bırakırken. Öncelikle bizimle birlikte büyük emek ve gayret içerisinde çalışan kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2022 yılının milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Adım adım iktidara yürüdüğümüz bu günlerde, yapılacak ilk seçimlerde milletimizi bu zor günlerden umut dolu yarınlara taşıyacağımızın inancıyla çalışıyoruz. Maskeler ve mesafeler olmadan pek yakında İYİ günlerde buluşmak dileğiyle’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.