DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SP Genel Başkan Yardımcısı Arıkan, ‘TÜRKİYE MİLLİ GÖRÜŞ’LE BULUŞACAK’

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Yönetimi, bugün Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda olağan genel kurullarını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz dönemde atanan Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, partililerin oyları ile başkanlığa seçildi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Yönetimi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, İl Başkanı Av. Zafer Mutlu ve yönetimi, SP İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İl Yöneticisi İsmet İşeri, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yöneticileri, DEVA Partisi İlçe Başkanı Ersen Bilir, SP İlçe Başkanları, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Muhtarlar, SP Gölcük İlçe Delegeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Divan Başkanlığı’na Halil Kayın seçildi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’nın Olağan Kongresi’nde ilk olarak Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Halil Kayın, Divan Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Ali Belek, Divan Katipliğine Sami Aytaç ve Divan Üyelerine Ethem Akbuğa ile Mustafa Sağlam seçildi.  

Özsoy, ‘Allah’ın izniyle Gölcük’ümüzü Milli Görüş’ün başkenti yapacağız’

Olağan Kongreye İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Kongrenin açılış konuşmasını SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy yaptı. Özsoy, ‘Kongremizi takip eden ve salonumuzu süsleyen Gençlik Kollarımıza, bize görevimizi layık gören İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize ve sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün Gölcük İlçe Teşkilatımızın 6.Olağan Kongresini icra ediyoruz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler Erbakan hocamızdan aldığımız bayrağı ilk günkü heyecanla yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi bizler 40 yıl önce ne söylüyorsak bugün de onları söylüyoruz. Erbakan hocamızın söylediklerinin ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır. Saadet Partililer herkesle oturabilen, herkesle konuşabilen bir anlayışa sahiptir. Saadet Partisi kamplaşmaya, kutuplaşmaya karşı olan biz partidir. Mezhep, din, parti, dil, ırk gözetmeden çalışan bir partiyiz. Bu ruh 94 ruhudur. Bu ruh adil düzen ruhudur. Bu ruh Merhum Genel Başkanımızın bize bıraktığı ruhtur. Bizler yolumuza hiç durmadan devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Gölcük’ümüzü Milli Görüş’ün başkenti yapacağız. Sadece seçimden seçime kapı çalan, samimiyetsizliğin insana güven vermediğinin farkındayız. Halkımıza şunu sesleniyorum. İnsana değer veren bir anlayışla Gölcük’te çalışacağız. Halkımızın her zaman yanında olacağız. Bizden olsun ya da olmasın ayrıştırmasını asla yapmacağız. Allah’ın izniyle bizler farkımızı bir kez daha tescil edeceğiz. İnsanlar oy versin diye değil Allah’ın rızası için halkımıza hizmet edeceğiz. Bu milletin sıkıntılarını çözecek politikalarının tek adresi Saadet Partisi’dir. 40 yıldır hedefi gören ve ilkelerimizle hareket eden bir partiyiz. Ülkemizin geldiği noktada sorunların kolay çözülmeyeceğini biliyoruz ama çok çalışıp ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Gelecekten asla ümidimizi asla kesmeyeceğiz. Bizler hocamızdan aldığımız hırsla Gölcük’te çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizden olsun, olmasın herkesi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Halkımız bizden bir ses bekliyor. Bizler bu sese cevap vermek için gayret göstermeye söz veriyoruz. Bütün zorluklara göğüs gererek çalışmalarını sürdüren tüm Dava büyüklerime teşekkür ediyorum. Gölcük’te de çalışmalarını yerine getiren, fedakarca çalışan kıymetli kardeşim İsmail Yaşar Yıldız’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizleri Cenab-ı Hakk’a emanet ediyor, geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

Önceki dönem İlçe Başkanı Yıldız’a teşekkür plaketi takdim edildi

Başkan Özsoy, konuşmasının ardından Önceki dönem İlçe Başkanı İsmail Yaşar Yıldız’a teşekkür plaketi takdim etti.

Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Mali Raporlar oybirliği ile ibra edildi

Akabinde Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’nın faaliyet raporları okundu. Faaliyet Raporunda yapılan çalışmalar, yapılan ziyaretler ve toplantılar, Sosyal Medya çalışmaları, üye katılım toplantıları katılımcılara aktarıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’na 195 yeni üye kazanımı sağlandığı açıklandı. Akabinde Faaliyet Raporu oylandı. Faaliyet raporu oy birliği ibra edildi.  Kongrede daha sonra Hesap Raporları okundu. 2017-2021 Mali Raporları Partililer tarafından oybirliği ile ibra edildi. Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu da oybirliği ile ibra edildi.

Mutlu, ‘Mustafa kardeşim yapman gereken Milli Görüş Bayrağını Gölcük’e dikmendir’

SP Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, ‘Saadet Partisi olarak yolumuz emin adımlarla devam ediyoruz. Biz bir misyon partisiyiz. Bir dava partisiyiz. Bizim bir inancımız var. O yüzden böyle bir salonlarda kongre yapabilmek her baba yiğidin hakkı değildir. Biz aldığımızı oy oranına bakmayız. Bu millet için daha iyisini hak ettiğine dair bir inancımız var. Bizim gözümüzün biri yapacağımız işi en iyi şekilde yapmaya diğeri de mesuliyetimize bakar. O yüzden geçmiş Saadet Partililier bugünkü Milli Görüşçülerdir. Ne zaman iş başına geldiğinde bir anda o ülkede o il de o ilçede bereket fışkırdığına şahit oluyoruz. Biz bu milletin malına göz dikmeyen bu milletin huzurunu sağlamak isteyen bir partidir. Saadet Partisi ülkemizde barışı yeniden inşa etmeye geliyor. Kucaklaşmanın adresidir Milli Görüş. Şimdi Muhalefet Partisi lideri helalleşelim diyor. Gelin geçmişteki sıkıntıları unutalım diyor. Biz hatalarımızdan ders aldık diyor. Biz elimizi uzattık sizde karşılık verin diyor. Bir Müslüman şahsına yakışacak davranış nedir? Bu ele karşılık verilir mi verilmez mi? Ancak bugünkü iktidar sahipleri uzatılan bu eli şiddetle reddediyor. Çünkü kutuplaşmaktan düşmanlaşmaktan haz alan bir iktidar var. Başörtüsü söylemleri bugünkü iktidarın yegane söylemidir. Bunu elinden aldığınızda ortada iktidar diye bir şey kalmaz. Ama biz şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiye’nin geleceği bu kardeşlik havasındadır. Millet olarak topyekun olarak milletin kaynaklarıyla en güzel çalışmaları ortaya koymak seferberliğini başlatmaktır. Kaybedecek olan ancak sizin siyasi düşünceleriniz, tuzaklarıdır. Mustafa Özsoy kardeşimiz başkanlığın hayırlı olsun. Biz seni 10 yıldır ikna etmek istiyoruz. Artık yapman gereken Gölcük’e SP Bayrağını dikmendir. Senin bunu başaracağına olan inancım tamdır. Yaşar kardeşim Allah senden de razı olsun. Bugünden itibaren Gölcük’te seferberlik Allah’ın izniyle başlamıştır. Gölcük’te Saadet Bayrağı dikilecektir’ diye konuştu.

SP’ye yeni üye olan 50 partiliye rozetleri takıldı

Akabinde SP Gölcük İlçe Teşkilatı’na yeni üye olan 50 partiliye rozetleri alkışlar eşliğinde takıldı.

Arıkan, ‘Türkiye’nin Milli Görüş gömleğine çok acil ihtiyacı var’

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ‘Değerli Hazirun güzel bir kongre heyecanlı bir kongre. Son aylarda son dönemde partimizin teveccühün Gölcük’te artması bizler çok mutlu ediyor. 2021 yılı içerisinde partimize üye olanların sayısı son yılların en yüksek oranına ulaştı. İnşallah bu çalışmalar Saadet Partimizi iktidar taşıyacaktır. Necmettin Erbakan Genel Başkanlığı yaptığı dönemde her zaman kullandığı bir cümle vardı. Ülkemizin en badire sürecinde geçiyor demişti. Şu anda Cumhuriyet dönemimizi en badireli döneminden geçiyoruz. İş bizlere ve teşkilatlarımıza düşüyor. Türkiye’de gelinen noktada algı gerçeğin üzerini örtmüş durumda. Onlar için nasıl göründüğümüz konusunda algı operasyonu yapıyorlar. Bize bir elbise biçiyorlar. Milli Görüş şöyledir Milli Görüş böyledir. Biz algı siyasetine karşıyız. Türkiye’deki problemler ve bu problemlerin çözümünü insanlara anlatmak bizim siyasi düşüncemiz. Eğer biz bunları yapmazsak Türkiye algı operasyonunda kayıp gidecektir. Bizim Gölcük’te 118 bin insanınıza ulaşmamız gerekmektedir. Teşkilatlardaki çalışmanın en büyük meyvesi üye kayıtlarının artması. Allah razı olsun Genel Başkanımızı gündem belirliyor. Genel Merkezimiz Türkiye’deki bütün gündemle ilgili canhıraş şekilde çalışmalar sürdürüyor. Merhum Genel Başkanımızın dediği gibi Toprak ayağımızın altından kayıyor. Türkiye’nin Milli Görüş gömleğine çok acil ihtiyacı var. Ülkemiz ve Dünya yeniden şekilleniyor. Olan bitene kayıtsız kaldığımız takdirde gündemin önüne geleni götürdüğüne şahit oluyoruz. Ben Saadet Partisi Gölcük İlçe Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Mustafa Özsoy oybirliği ile başkanlığa seçildi

Konuşmaların ardından gündemde yeni başkanın seçilmesi maddesine geçildi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Mustafa Özsoy, partililerin oy birliği ile başkanlığa seçilmiş oldu.

Başkan Mustafa Özsoy’un yönetim kurulu asil listesinde;

 Abdullah Bayır, Abdullah Eminoğlu, Enes Alaca, Halil Özbay, Hasan Akdaş, Hüseyin Özbay, Hüseyin Tapanoğlu, İbrahim Akgündüz, Mehmet Emin Özçelik, Muhittin Andiç, Murat Öner, Mücahit Kaya, Sait Tekinok, Zeki Adıgüzel bulunurken yedek listesinde Abdullah Karakaş, Ahmet Özcan, Ali Hikmet Coşar, Bünyamin Erol, Furkan Tuncer, İbrahim Madenci, İsmail Zengin, Mahmut Boğuş, Mehmet Eraydın, Mehmet Ergün, Mustafa Değer, Salih Eraydın, Selahattin Sarıyıldız, Şakir Akyer ve Yakup Bozkurt bulunuyor.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.