DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yaya yolunu engelleyen sürücü tepki çekti

Yaya yolunu engelleyen sürücü tepki çekti

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan yaya yoluna park eden sürücü tepki çekti.

Daha öncesinde de defalarca yaya yoluna par edilen araçlar yüzünden tepki gösteren vatandaşlar son olarak Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunana Ak Bank şubesinin önündeki yaya yoluna park eden sürücüye tepki gösterdiler.  Gölcük’te ne kaldırımların ne de yaya yollarının güvenli olmadığını ifade eden vatandaşlar bu tür sürücülere ciddi cezaların kesilmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Yaya yolları engellenmemeli”

İlçemizde yaya yoluna park eden araçlar vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor. İlçemiz Amiral Sağlam Caddesi Akbank Gölcük Şubesi önünde bulunan yaya yolunun üzerine aracını park eden sürücü vatandaşlardan büyük tepki topladı. Yaya yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar park eden araç yüzünden yaya olu olmayan yerden geçtikleri için tepki gösterdiler. Vatandaşlar sık sık yaşanan  bu durumdan dolayı çok şikâyetçi olduklarını dile getirerek, “Yollarda bulunan yaya yolları bizlerin karşıdan karşıya geçmemiz için yapıldı. Neden araç sürücüleri bizim yaya yolumuza araçlarını park ediyorlar anlamış değiliz. İlçemizde o kadar açık ve kapalı otopark var ama sürücüler araçlarını yaya yoluna park ediyorlar. Yaya yolumuzu gasp etmeye hakları yok” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.