DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılbaşı büyük ikramiyesi 120 milyon lira BİLETLER ELDE Mİ KALIYOR?

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye 120 Milyon Lira, toplam ikramiye ise 670 milyon 760 bin TL olarak açıklanmıştı. 31 Aralık Cuma akşamı çekilecek yılbaşı özel çekiliş öncesi Milli Piyango satıcıları bilet satışlarının çok düşük olduğunu, biletlerin ellerinde kalmasından endişe ettiklerini ifade ettiler.

Yılbaşı biletlerine ilgi yok

Milli Piyango 2022 yılbaşı çekişli her zaman olduğu gibi 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek. Yeni yılın en şanslı kişilerinin belli olacağı çekilişin ardından kazananlar ödüllerini hemen alabilecekler. 31 Aralık akşamı saat 23.00’da canlı olarak gerçekleştirilecek çekiliş ile 120 milyon büyük ikramiyenin kazananın belli olacak. Yılbaşı özel çekilişinde toplamda 670 Milyon 760 Bin Lira ödül dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak satılıyor. Yılbaşına 3 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen bilet satışlarına ilgi geçtiğimiz yıllara oranla oldukça düşük.

“3 senedir Milli Piyango’ya olan ilgi azaldı”

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Okay Büfe’nin sahibi Eyüp Okay, yılbaşı biletleri konusunda yaptığı açıklamada, “ Önceki yıllara baktığımız zaman Milli Piyango yılbaşı biletlerine ilgi azaldı. Daha önceden bu günlerde kapımda kuyruk olması gerekirken şimdi günde 50- 60 tane bilet ya satılıyor ya satılmış. Önceden aralık ayının 15’nden sonra ilgi artardı şimdi ay bitti çekilişe 3 gün kaldı ama önceki dönemler sattığım biletin 5’te birini bile satmadım. Önceden 15 bin tane sadece çeyrek bilet satıyordum, bu sene 3 bin tane bile satılmadı. Yarım ve tam bilet zaten çok fazla giden biletler değildi, şimdi daha da azaldı. 3 senedir Milli Piyango’ya olan ilgi azaldı. Bunun nedeni Milli Piyango’nun özelleşmesi değil son yıllarda artan şans oyunları da Milli Piyango’ya olan ilgiyi azalttı. Şans oyunlarına ilgi ise her geçen gün artıyor. Bu nedenle Milli Piyango biletleri elimde kalacak diye korkuyorum. Çünkü yılbaşı biletlerinin iadesi yok. Yani satılmayan biletler elimizde kalacak. İnşallah son güne kadar elimdeki  tüm biletleri bitiririm” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.