DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘Zaman Birlik Olma Zamanı’

‘Zaman Birlik Olma Zamanı’

Dünya Kooperatifçilik Günü münasebetiyle Marmara Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliğince düzenlenen ‘Zaman Birlik Olma Zamanı’ temalı tanıtım toplantısı Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır’ın yanı sıra İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan ve Kooperatif üyeleri ile Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan’ın selamlama konuşmaları ve girişimcilerin faaliyet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalarını tanıtıcı filmin izlenmesiyle devam etti.

Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ve başarı dileklerini ileterek konuşmalarına başlayan Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır: “Birlik Başkanı, üyeleri, paydaşları ve değerli misafirler hepinize hoş geldiniz diyorum. Türk kadını güçlüdür ve başarılıdır. Türk kadını toplumun her katmanında aldığı görevlerle kendini ispat etmiştir. Üretim ve kooperatifleşme anlayışıyla da kendilerini gösterdiklerine ve başarılı oluklarına bir kez daha burada şahit olduk.Sayın Valimizin talimatlarıyla, siz değerli arkadaşlarımızın üstün gayretlerini daha da geliştirmek, kadınlarımızı toplumun her sahasında her katmanında başarılarını arttırmalarına vesile olmak için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kadar kısa bir sürede olağanüstü ve çok başarılı işler yapılmış. Sizleritebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan’ın Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır ve protokol üyelerine hediye takdim etmesiyle program son buldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.