DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u 2-1’le geçtik BİR ÜST TURA YÜKSELDİK

Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u 2-1’le geçtik BİR ÜST TURA YÜKSELDİK

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Adanaspor ile deplasmanda karşılaşan Kocaelispor Dilaver Güçlü ve Mevlüt Erdinç’in golleriyle sahadan 1-2 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardı

 Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Adanaspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadı’nda oynanan mücadeleye Yeşil-Siyahlı ekibimiz çok iyi başladı. Yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkan ekibimiz maça da çok iyi başladı. 18. dakikada taçtan gelen topu Semih Karadeniz hemen içeri ortaladı. Ceza alanı içine gelen ortaya Dilaver bekletmeden vurdu ve Kocaelispor maçta 0-1 öne geçti.

Mevlüt gol şanssızlığını kırdı

Bu golün ardından oyuna daha hakim bir futbol sergileyen ekibimiz 33. dakikada kaleci İsmet ile başlayan harika bir paslaşma trafiğine girdi. Son olarak sol kanatta Semih Karadeniz aldığı topu içeri ortaladı, Mevlüt Erdinç şık bir vuruşla sol köşeye gönderdiği top ağlarla buluştu 0-2. Kocaelispor ilk yarıda 34. dakikada Diop ile mutlak bir gol şansından da yararlanamadı. Ev sahibi ekibin ise bir golü ofsayt nedeniyle iptal edilirken ilk 45 dakikada gol fırsatı dahi yakalayamadı.

Adanaspor’dan daha iyi performans gösterdik

İkinci yarıda Kocaelispor ilk 15 dakikada topa daha hakim bir oyun sergilerken Adanaspor’a topla fazla oynama şansı vermedi. Sonrasında ise yapılan değişikliklerle oyununu hızlı hücuma çeviren ekibimizde Mevlüt Erdinç ve Terrence Tisdell oyundan çıkarken, yerlerine ise İsa Nalbant ve Benhur Keser girdi. Bu taktiksel değişikliğin ardından Adanaspor topa daha çok hakim olan taraf oldu.

Adanaspor’un golü maçı çevirmeyi yetmedi

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi iyi başlayan Kocaelispor savunması fazla pozisyon şansı da tanımadı. Ancak dakika 81’de Tetteh savunma arkasına çok iyi sarktı ve ayağına gelen fırsatı geri çevirmedi ve skoru 1-2 yaptı. Kalan dakikalarda Adanaspor’a fazla pozisyon şansı da tanımayan ekibimiz sahadan 1-2 galip ayrılarak bir üst tura çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.