DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ağaç kökleri kaldırıma zarar veriyor

İlçemizin farklı noktalarında zamanla büyüyen ağaçlar, Gölcük’te yeşil örtünün daha da güzelleşmesine ve ilçenin havasının daha temiz olmasına katkı sağlıyor. İlçe merkezinde birçok noktaya dikilen ağaçların, her ne kadar güzel bir görüntü ortaya çıkmış olsa da bazı sorunlar oluşturduğu gözle görülüyor. Kaldırımlarda bulunan ağaçlar, nefes alamamaları sebebiyle kaldırımlarda kabarmalar oluşturuyor.

Gölcük’te bazı cadde ve sokak aralarında kaldırımın üzerinde bulunan ağaçlar, nefes alamamaları ve zaman içerisinde gelişmelerinden ötürü kaldırımlar kabarmış durumda. Bu kez de kaldırımlarda kötü bir görüntü oluşturan ağaçların bakımının yapılması için geçtiğimiz dönemlerde yetkililere isteklerini ifade eden vatandaşlar, henüz bu şikâyetlerine bir cevap alabilmiş değil.

Kaldırımlar zarar görmüş durumda

Vatandaşlar, “Burada ağaçlar nefes alamadığı gibi kaldırımlara da zarar veriyor. Kaldırımlar ciddi anlamda kabarmış durumda. Kaldırımda yürümek de insanları zorluyor ki düşen kişileri de görüyoruz. Bu konuda yetkililer, ağaçların nefes almaları ve kaldırımları düzeltmek için bir çalışma yapmalı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.