• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘ÖZGÜR ÖZEL’İ ÖNCE ALLAH’A SONRA MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUM’

Foto Galeri 6.01.2022 11:48:26 0
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘ÖZGÜR ÖZEL’İ ÖNCE ALLAH’A SONRA MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUM’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptığı haftalık değerlendirmede önemli konulara değindi. Başkan Seymen, CHP’li Özgür Özel’e Kur’an Kursları konusunda söylediği sözler konusunda eleştirerek, ‘Özgür Özel’i önce Allah’a sonra Milletimize havale ediyorum’ dedi.

‘Türk Lirası ile yaptığımız dış ticaret hacmi 183 milyar liraya ulaştı’

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Saygıdeğer basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim, öncelikle Şehit Polisimiz Fethi Sekin‘i şahadetinin sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin makamını yüce eylesin.Son haftalarda genel ve yerel gündemimiz oldukça yoğun geçiyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dur durak bilmeden milleti için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. 2021 yılının son gününde 2021 yılı içerisinde kazandırmış olduğumuz eserleri paylaştığı 120 civarında tweet attı. Bu da demek oluyor ki 2021 yılında 120 yenilik veya açılış yapıldı. Bu sayı ancak milletine aşık olmakla açıklanabilir. Ayrıca geçtiğimiz gün 2021 yılı toplam ihracat rakamlarımız belli oldu. Buna göre 2021 toplam ihracatımız, geçen yıla göre yüzde 32,9 oranında artışla 225 milyar 368 milyon dolar olarak gerçekleşti. 2002 senesinde sadece 87,6 milyar dolar olan dış ticaret hacmimizi 2021 yılında 496,7 milyar dolara ulaştırdık. Dış ticaret açığımız ise önceki yıla göre yüzde 7,8 azalışla 45,9 milyar dolara geriledi. 2021 yılında ihracatın ithalatı karşılama oranı 5,8 puan artışla yüzde 83,1’e yükseldi. Bu oran, 2000 yılında sadece yüzde 51 düzeyindeydi. 2021 yılında ihracat ailemize katılan yeni firma sayımız 32 bini aştı, 43 bin 264 firmamız da yeni pazarlara ihracat gerçekleştirdi. 81 ilimizin tamamı ihracat yaptı. Avrupa Birliği’ne karşı net 7,7 milyar dolar dış ticaret fazlası verdik. 2021 yılı itibarıyla 205 ülke ve bölgeye ihracat işlemlerimizi millî paramız ile gerçekleştirdik. Türk Lirası ile yaptığımız dış ticaret hacmi 183 milyar liraya ulaştı. Cari fazla veren bir ülke konumuna hızla ulaşmak için 2022 yılı ekonomik büyüme hedefimizi yüzde 5 olarak belirledik. 2022 yılı ihracat hedefimizi ise 250 milyar dolar olarak revize ettik. Pandemi ekonomik alanda küresel bir kriz meydana getirdi. Ancak biz Türkiye olarak bu krizi fırsata çeviren ülkelerden biri olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da ifadeleriyle Türk ekonomisi; yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüme ilkeleri doğrultusunda gelişimini sürdürecektir’ dedi.

‘Vatandaşlarımızın hakkını kimseye ezdirmeyiz’

Başkan Seymen, ‘Kur fiyatlarındaki aşağı yönlü bir gidişin ardından devletimiz kurumlarıyla birlikte yüksek fiyatların üzerine gidiyor ve gerekli işlemleri uyguluyor. Marketler de peyderpey fiyatları düşürüyorlar. Tabi bu yetmez bizler daha fazlasını bekliyoruz. Kur yükselirken nasıl fiyat artışı gerçekleştiyse aynı şekilde indirmeleri yönünde beklentimiz var. Vatandaşlarımızın hakkını kimseye ezdirmeyiz. Devletin milletinin yanında olduğunu asgari ücrette %50’nin üzerinde artış uygulayarak gösterdik. Aynı zamanda hem işverenden hem kamu-özel çalışanlardan alınacak gelir vergilerini oldukça azalttık. Ayrıca enflasyon farkı artışının yanı sıra en düşük emekli maaşını 2500 TL seviyesine çıkarttık. Memur maaşlarının da enflasyon farkının yanında dönem artışına %2.5 ekleyerek %7.5 seviyesine yükselttik. Böylece memur maaş artışı %30.5 oldu. Öte yandan aile yardımlarını çalışmayan eş için 521 TL, 6 yaşından küçük çocuklar için 115 TL, 6 yaşından büyük çocuklar için 57 TL olarak güncelledik. Biz Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da ifade ettiği gibi hiçbir vatandaşımızı fiyat artışlarının yükü altında bırakmadık, bırakmayacağız. Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek yaptık, bundan sonra da verdiğimiz her sözü yerine getirmeye devam edeceğiz. Milletimizin cebine göz diken fırsatçılara meydan vermeyecek, faiz ile ülkemize hiçbir yatırım yapmadan para kazananları hüsrana uğratacağız. Milletimiz her zaman için en iyisini hak etmektedir’ dedi.

‘Gölcük’te saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz’

Seymen, ‘AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak da tüm birimlerimizle saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın kollarımız ev ziyaretleri ve seminer programları, gençlik kollarımız ise stand ve üye çalışmalarıyla gayretlerini sürdürüyorlar. Bizler de yılbaşı akşamında gençlik kollarımız ile birlikte ilçemizde görevi başında olan emniyet, itfaiye ve sağlık personellerini ziyaret ederek kendilerine görevlerinde kolaylıklar diledik. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır beyefendileri ilçemizde ağırlayarak bir dizi program gerçekleştirdik. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte; öğle namazı sonrası Düzağaç Camii cemaatiyle bir araya gelerek hasbihal ettik. Ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü ziyaret edip yapılan çalışmalar ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Daha sonra SVS Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü,  Gölcük Ticaret Meslek Lisesi, Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettik. Programımızın sonunda geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden İlçe Teşkilat Başkanımız Cavit Şimşek kardeşimize taziye ziyaretinde bulunduk. Sonraki günlerde Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Çakabey Anadolu Lisesini ziyaret edip yakın zamanda hayatını kaybeden kıymetli öğretmen kardeşim Cemil Sarı’yı andık. Daha sonra İhsaniye’de yapımı devam eden Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini yerinde inceledik. Ardından Değirmendere KOMEK ve taziye ziyaretleriyle programımızı noktaladık. Kıymetli vekillerimize bizlere zaman ayırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Ak Parti Milletvekilleri ya Mecliste işlerinin başında, ya da sokakta halkın yanındadır.’

‘Kuran Kursları’nda dinini, ilmini öğrenen çocuklar ortaçağ zihniyetini mi temsil ediyor Sayın Özel?’

Sözlerime söz vermeden önce geçtiğimiz hafta üzülerek, aslında öfkelenerek karanlık bir zihniyetin mesnetsiz açıklamalarına şahit olduk. CHP Milletvekili Özgür Özel içindekileri tutamayarak Kuran Kursları hakkında ortaçağ zihniyetidir şeklinde ifadelerde bulundu. Hani kuran kurslarıyla helalleşiyordunuz? Helalleşmeniz bu mudur sizin? Biz zaten sizin zihniyetinizi, helalleşmede samimi olmadığınızı biliyorduk. Kuran Kursları’nda dinini, ilmini öğrenen çocuklar ortaçağ zihniyetini mi temsil ediyor Sayın Özel? Siz bu milletinin gerçeklerini ne zaman kabul edeceksiniz? Siz bu milletinin dininin üzerinden kirli ellerinizi ne zaman çekeceksiniz? Müslümanlara eziyet etmenin sizin en süslü hayalleriniz olduğunu biliyoruz. Allah korusun, göreve gelirseniz ilk icraatlerinizin başörtülülere yaşama hakkını yeniden kısıtlamak, Kuran Kurslarını ve İmam Hatipleri kapatmak olduğunu da biliyoruz. Siz Müslüman Türk Milletinin değerleriyle oynayamazsınız. Ne siz ne de şehit ailelerine küfreden ortaklarınız bu milletimizin değerlerine kast edemezsiniz. Sizleri önce Allah’a sonra da yüce milletimize havale ediyorum. Rabbimiz şahit olsun ki sizin kirli zihniyetinizin bu topraklarda hakim kılınmaması için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16