DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Amiral Sağlam’da Kılavuz çizgileri geri gelecek mi?

Amiral Sağlam’da Kılavuz çizgileri geri gelecek mi?

İlçemizde Amiral Sağlam Caddesinde kaldırımların üzerinde bulunan ve görme engelliler için çok önemli olan kılavuz çizgilerinin akıbeti merak ediliyor. Duyarlı vatandaşlar kılavuz çizgilerinin kaldırımlara yeniden yapılmasını istiyor.

Geçtiğimiz sene yapılan çalışmayla zarar gören kılavuz çizgisi parçaları yerinden sökülmüştü. Vatandaşlar yapılan çalışmayla kılavuz çizgilerinin yenilenecek olduğunu düşünmüşlerdi. Fakat aradan geçen zamana rağmen, Amiral Sağlam Caddesi’nde kılavuz çizgileri yenilenmedi, birçok olan parça da yerinden söküldü.

Görme engelliler ihtiyaç duyuyor

Bazı vatandaşlar, konu hakkında şunları ifade etti: ‘Kılavuz çizgileri görme engelliler için çok önemli. Fakat Amiral Sağlam Caddesi’nde bulunan kılavuz çizgilerine geçtiğimiz yıl bakım yapıl Yetkililerden isteğimiz Görme Engellilerin güvenliği için yeni kılavuz çizgileri yapılması’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.