DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Aracını kaldırım üstüne park eden sürücüler tepki çekiyor ‘ALANIMIZI GASP ETMEYİN’

Aracını kaldırım üstüne park eden sürücüler tepki çekiyor ‘ALANIMIZI GASP ETMEYİN’

İlçemize bağlı Değirmendere Saniye Altuncu Caddesi’nde bulunan kaldırımların üzerine araçlarını park eden sürücüler vatandaşlardan büyük tepki çekiyor. Cadde üzerinde neredeyse her akşam yaşanan bu sorunun önüne bir an önce geçilmesi isteniyor.

Artık alışkanlık oldu

Değirmendere Saniye Altuncu Caddesi’nde kaldırımın üzerine aracını park ederek, vatandaşları yoldan yürümek zorunda bırakan sürücüler tepki çekiyor. Kaldırımları bu şekilde işgal eden sürücülere ceza yazılmasını isteyen bazı vatandaşlar, ‘Bu durum bazı sürücülerde artık alışkanlık oldu’ dediler.

‘Sürücüler daha hassas davranmalı’ Sürücülerin bu konuda daha hassas olmasını isteyen bölgede yaşayan vatandaşlar,’ Neredeyse her gün bu kaldırımın üzerine ya da kaldırım girişlerine araç park ediliyor. Burada görme engellilere ait kılavuz yolda mevcut. Allah korusun bir görme engelli buradan geçip araçları fark etmese üzücü bir durum meydana gelir. Sürücüler bu yüzden daha hassas davranmalı, yayalara ait olan kaldırımları günün hiçbir vaktinde gasp etmemeli’ dediler.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.