DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele’de Hayati İnanç’a yoğun ilgi

Başiskele’de 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, “Konumuz Aile” programları kapsamında dün akşam Edebiyatçı-Yazar Hayati İnanç’ı vatandaşlarla buluşturdu.


Toplumun temeli aileye dair her şeyin konuşulduğu “Konumuz Aile” programlar kapsamında daha önce Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim ve Senai Demirci’yi ağırlayan Başiskele Belediyesi, bu kez ünlü bir isim daha olan Hayati İnanç’ı Başiskele’de misafir etti. Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Başiskeleliler’in yanı sıra çevre ilçelerden de gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Koronavirüs tedbirlerinin ihmal edilmediği programda katılımcılara HES Kodu sorgulaması yapıldı. 

AİLEYE DAİR GÜZEL TAVSİYELER

Vatandaşların yerlerini almasının ardından sahneye çıkan Hayati İnanç, aile ve evlilik ile ilgili bilgi ve deneyimlerini anlattı. Hayat tecrübelerinden doğan faydalı derslerin bir aktarımı olarak geçen söyleşide, hâlihazırdaki ailevi ilişkilerinin yeniden gözden geçirilmesini sağlayacak bilgiler, aile içinde yaşanabilecek tahribatları gidermede izlenecek yollar ve yeni yuva kuracak gençlere de güzel öğüt ve tavsiyelerde bulunuldu.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR

Divan edebiyatından birçok şiir ve beyitlerle izleyicileri mest eden Hayati İnanç’ın konuşmalarının tamamlanmasının ardından Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü sahneye çıkarak, hoş sohbetinde dolayı usta yazara ve salonu tıklım tıklım dolduran katılımcılara teşekkür etti ve Hayati İnanç’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.