DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere’de çocuk parkları bakımdan geçmeli

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunana çocuk parkının bakımdan geçmesi gerekiyor. Aileler çocuklar için tehlike arz eden çocuk parkının en kısa sürede bakımdan geçmesi gerektiğini ifade ettiler.

Güvenli değil

Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkında bulunan bazı salıncakların kırık olması gözlerden kaçmıyor. Çocukları için parkın güvenli olmadığını ifade eden aileler yetkililerden çocuk parkına bahar aylarından önce gerekli bakımların yapılmasını rica ettiler.

Bahar gelmeden bakımdan geçmeli

Aileler yaptıkları açıklamada, “Şu anda kış aylarında olduğumuz için çocuk parkını çok fazla kullanmıyoruz ama yine de havanın güzel olduğu günlerde çocuklarımızı parka götürüyoruz. Fakat parkımızda iki salıncağımızın güvenlik yeri kırık olduğu için bu salıncakları kullanamıyoruz. Ayrıca parkın zemini de pek güvenli değil. Bu nedenle bahar aylarından önce hem bu salıncaklarını onarılmasını hem de zeminin düzeltilmesini istiyoruz” dediler.

Spor aletleri isteniyor

Aileler ayrıca yaptıkları açıklamada, “ocuk parkımızın alanı oldukça geniş. Bu nedenle parkımızın bir bölümüne spor aletlerinin monte edilmesini istiyoruz. Bu sayede çocuklarımız parkta oynarken bizlerde sporumuzu yapabiliriz. Spor aletleri için gerekli alan mevcut. Bu isteğimizi de yetkililerin duymasını istiyoruz” dediler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.