DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dilencilere soğuk işlemiyor

Dilencilere soğuk işlemiyor

İlçemizin bir türlü önlenemeyen problemlerinden biri olan dilencilere soğuk havalarda işlemiyor. Kucaklarında küçücük çocuklar ile sokaklarda dilenen dilenciler için vatandaşlar acil çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler.

Yoğun tepki gördü

İlçemizde geçtiğimiz cumartesi günüden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Gölcük’te değişmeyen manzara dilenciler oldu. İlçemizde bir türlü önüne geçilemeyen dilenci problemi devam ediyor.  Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen kucaklarında küçücük çocuklar ile dilenen dilenciler Gölcüklülerden yoğun tepki gördü.

“Dilencilere değil kucaklarındaki çocuklara üzülüyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar yaptıkları açıklama, “ Biz bu soğuk hava da evden dışarı çıkmaya korkarken ve çocuklarımızı çıkartmazken dilenciler bu soğuk havada kucaklarında küçücük çocuklar ile sokak sokak gezerek dilenmeleri bizleri hem üzüyor hem de sinirlendiriyor. Biz dilencilere değil de daha çok kucaklarında ki çocuklara üzülüyoruz. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.