DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Esnaf Odası Başkan Adayı Yıldız, Gazetemizi ziyaret etti ‘KAZANAN GÖLCÜK ESNAFI OLSUN’

15 Ocak 2022 Cumartesi yapılacak olan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kongresi öncesinde başkan adaylarından Tuncay Yıldız, Gazetemizi ve ilçemiz esnaflarını ziyaret etti. Esnaflardan destek isteyen Tuncay Yıldız, ‘Kazanan Gölcük esnafı olsun’ dedi.

Gölcük Esnaf Odası Kongresi öncesinde heyecan artıyor. İki adayın yarışacağı kongre 15 Ocak 2022 Cumartesi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda saat 10.45’te başlayacak.

‘İlginize, teveccühünüze, sevginize ve desteğinize teşekkür ederim’

Başkan Adayı Tuncay Yıldız, gazetemizi ve esnafları ziyaret etti. Yıldız, kongre öncesi yaptığı açıklamada, ‘Bizler Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın kongresine hazırız. Yaptığımız çalışmalarda esnaf kardeşlerimize yeniliğin Oda’mızın geleceği hakkında daha hayırlı olacağını, yapacağımız çalışmalarla Oda’mızı daha üst seviyeye çıkaracağımızı anlattık. Odamız ve iştirakleriyle ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara Esnafımızla istişare edilerek karar verilecek. Bir kaç kişinin değil tüm Gölcük Esnafının Odası olacağız! İnandığımız yolda, bizlere gösterilen ilgi ve teveccühe, sevgiye ve desteğinize ekibimiz adına teşekkür ederim.’

‘Kötü gün dostu olmayacak, yaraları birlikte saracağız’

Yıldız, ‘Verecek olduğumuz sözler ve vaatler kesinlikle iki dudak arasından çıkan söz olarak kalmayacak. Ben ve ekibim bu yolda canla, başla çalışıyoruz ve çalışmalarımıza da görev bize tevdi edildiği takdirde ivedi bir şekilde başlayacağız. Hiçbir zaman iyi gün dostu olmayacağız. Kötü günleri de birlikte geçirecek, yaraları birlikte saracağız! Tüm esnaflar Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanacaklar. Bundan böyle bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar olacaklar. Ziyaret ettiğimiz her esnaf ve sanatkarımızla hep birlikte neler başarabileceğimizi konuşuyor, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim’ diye konuştu.

‘Gelin yıllar süren bu düzeni değiştirelim’

Yıldız, son olarak, ‘Kongremizde pusulamızın renginin mavi olmasını istedik. Neden Mavi olmasını istedik? Mavi renk huzuru, sadakati, barışı ve dürüstlüğü temsil eder. Bizde esnaf kardeşlerimiz için huzurla, sadakatle, barış içinde çalışacağız. Gelin yıllar süren bu düzeni değiştirelim ve değişime birlikte yürüyelim. Tüm esnaf kardeşlerimizle 15 Ocak Cumartesi günü Kongre Sarayı’nda bir arada değişime ‘Evet’ diyerek, Oda’mızın ve esnaflarımızın hak ettiği çalışmalara bir an önce başlayalım. Şimdiden Kongremizin Oda’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.