DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gazi Otoparkı’na ilgi her geçen gün artıyor

İlçemizde bulunan ücretsiz otoparkların başında gelen Gazi Otoparkı gün içerisinde yoğun ilgi görüyor. Gölcüklüler ilçe genelinde ücretsiz otoparkların sayılarının artması gerektiğini ifade ettiler.

Yoğun ilgi görüyor

Uzun bir süre önce yıkılan ve alanı otopark olarak kullanılan Gazi otoparkı Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda zemin çalışması yapılan ve giriş çıkışı genişletilen Gazi Otoparkı’nda Gölcük halkı oldukça memnun.

Zemin çalışması ilgiyi arttırdı

İlçemizin en büyük problemlerinden biri hiç şüphesiz ki otopark sorunu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ilçemizde birçok kapalı ve açık otopark olmasına rağmen özellikle şehir içi trafiğini olumsuz etkileyen hatalı parklarının önene geçilemiyor. Birçok sürücü tarafından Gazi Otopark ücretsiz olması sebebiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda da zemin çalışması yapılan ve sürücülerin en büyük problemi olan giriş çıkışların genişletilmesi ile ücretsiz otopark  daha da çok ilgi görmeye başladı.

“Gölcük’te ücretsiz otopark sayısı arttırılmalı”

Gölcük Belediyesi’nin Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak olan inşaata kadar Gazi Otoparkı ücretsiz otopark hizmeti vermeye devam edecek. Tabi bu durum vatandaşları da oldukça mutlu ediyor.  Vatandaşlar, “Gazi Ortaokulu yıkıldığından beri bu alan ücretsiz otopark olarak hizmet veriyor. Gölcük’te şu anda 3 tane büyük ücretsiz otopark var ve bu otoparklar Gölcük’ün trafik sorunun büyük ölçüde çözdüğünü düşünüyoruz. Bu nedenle Gölcük’te ücretsiz  otopark sayılarının arttırılması gerektiğini düşünüyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.