DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ BİR PARKI DAHA TAMAMLADI

GÖLCÜK BELEDİYESİ BİR PARKI DAHA TAMAMLADI

Gölcük Belediyesi, ilçede aralıksız yaptığı çocuk oyun parkları ve yeşil alan çalışmalarına; Çiftlik Mahallesi’nde bir yenisini daha ekledi.

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çocuk oyun parkları ve yeşil alanlar çalışmasına aralıksız devam ediyor. Son olarak da; Çiftlik Mahallesi 4099-4100 sokak arasındaki 1.100 m2 alan içerisindeki parkın yapımı tamamlayarak hizmete açıldı.

Ailelerin gönülleri rahat olacak

Çitlik Mahallesi’ndeki çocuklara yeni bir oyun alanı kazandıran parkta; çocuk oyun alanları,  kamelyalar, banklar, dekoratif aydınlatmalar ve yeşil alanlar yer alıyor. Çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri parkta, çocukların ve gençleri spor yapabilecekleri açık hava spor aletleri de bulunuyor.

SEZER, ‘2021 Yılında da ilçemize yeni sosyal alanlar kazandırdık’

Park çalışmaları hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “2020 yılından yaptığımız İhsaniye Elmalı Park, Hisareyn Narlı Park ve mevcut parkların bakım ve onarımları yanında; çocuklarımızın uygun alanlarda oynayabilmesi, hemşehrilerimizin de hoşça vakit geçirebilmeleri için 2021 yılında da ilçemize yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ettik. Atatürk Mahallesi, Uğur Mumcu Okulu yanı, Şirinköy Mahallesi, Kervansaray yanı ve son olarak da Çiftlik Mahallesi, 4099-4100 arasındaki parkların yapımını tamamladık. Hisareyn Merkez Mahallesi, Gündüzalp Caddesi, Donanma Mahallesi, İlhan Tuba Caddesi yanı, Hisareyn Merkez Mahallesi, Alev Sokak, Şehitler Mahallesi, 332. Sokak Gözlementepe yanındaki parkların yapımı ise devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.