DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Cumhuriyet Parkı’nda Çocuklar GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI

Gölcük Cumhuriyet Parkı’nda Çocuklar

GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI

Gölcük Belediyesi tarafından 2018 yılında hayata geçirilen ve çocuklar dışında ailelerinde büyük beğenisini alan Cumhuriyet Parkı’nda çocuklar güneşli havanın tadını çıkardılar.

Kar keyfinden sonra park keyfi

Geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle Gölcük beyaz örtüyle kaplanmış ve bu durum en çok ta çocukları sevindirmişti. Günlerce kar keyfi çıkaran çocuklar karların erimesi ve havanın güneşli olmasını değerlendirerek parklara akın etti. İlçemizde çocuklar ve aileler tarafından en çok tercih edilen park olan Cumhuriyet Parkı’nda hem çocuklar hem de aileler doyasıya eğlendiler.   

Gönüllerince eğlendiler

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk yarıyılını tamamlayan ve sömestir tatiline giren çocuklar etkili olan kar yağışıyla birlikte adeta çifte keyif yaşadılar. Geçtiğimiz cumartesi günü itibariyle etkili olan kar yağışı ile doyasıya kar keyfi çıkarak çocuklar dün de güneşli havanın tadını doyasıya çıkardılar. Güneşli havada gönüllerince eğlenen çocuklar sömestir tatillerinin keyiflerini doyasıya çıkardılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.