DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuncay Yıldız’dan SİYASİ PARTİLERE SERİ ZİYARET

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuncay Yıldız’dan

SİYASİ PARTİLERE SERİ ZİYARET

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuncay Yıldız ve ekibi 15 Ocak’ta gerçekleşecek olan kongre öncesi ziyaretlerini arttırdı. Yıldız ve Ekibi siyasi parti ilçe başkanlıklarını da tek tek ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aktarımında bulundu.

DESTEK İSTEDİ

 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 11.00 Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda Gölcük Esnaf Odası başkanlık seçimleri için göreve talip olarak adaylığı açıklayan isim olan Tuncay Yıldız esnaf ziyaretlerinin hızını arttırdı. Gün içerisinde onlarca esnaf ile buluşan ve talip olduğu başkanlık için destek isteyen Yıldız, Değişimde bereket vardır “esnafı esnaf tanır” bizler göreve hep birlikte bir yönetim anlayışı ile talibiz sözlerini sarf ederek esnafın da kendisine ilettiği istek ve önerilerine de kulak veriyor.

 HER PARTİ İLE 30 DAKİKALIK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Yıldız’ın gün içerisinde esnaf ziyaretlerini sürdürürken bugün bu ziyaretlere ilçenin siyasi parti temsilcilerini ekledi.  Gölcük Esnaf Odası Başkan Adayı Tuncay Yıldız; AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı, Saadet Parti İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Yeni Refah Parti İlçe Başkanı Mustafa Beyazıt DEVA Parti İlçe Başkanı Ersen Bilir’i parti binalarında ziyarette bulundu. Yıldız’a bu ziyaretlerinde kendisini destekleyen esnaflar da eşlik ederken, her siyasi partiyle 30 dakikalık görüşmeler yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.