DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Musiki Derneği’nden muhteşem bir konser daha BU KONSERİ KAÇIRMAYIN

Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu 16 Ocak Pazar günü Kazıklı Kervasaray Kültür Merkezi’nde Sanat Güneşi Zeki Müren’in bestelediği ve icra ettiği eserlerden oluşan bir konser düzenleyecek.

Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, Türk Müziği Topluluğu olarak 16 Ocak Pazar günü muhteşem bir konsere de daha imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Pazar akşamı saat 20.00’de Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde yapacakları konserde Sanat Güneşi Zeki Müren’in bestelediği ve icra ettiği eserler icra edilecek.

Başkan Şentuna, müzikseverleri konsere davet etti

Bu muhteşem konserin Sunuculuğunu Mehmet Öntürk, yapacak. Ayrıca Konser Şef Nuray Günay tarafından, Zeki Müren eserleri ile müzikseverlere eşsiz bir akşam yaşatacak. Şentuna, ‘Sanat Güneşimiz Zeki Müren’in bestelediği ve icra ettiği eserlerden oluşan konserimiz, ‘Bir Tatlı Tebessüm’ de sizleri de aramızda görmekten onur duyarız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.