DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve Yönetiminden KAYMAKAM KARABULUT VE EMNİYET MÜDÜRÜ ŞENGÜL’E ZİYARET

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Koç, “Vatan bayrak Sevdamızın hiç değişmeyecek”

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve yönetimi ilk ziyaretini  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Koç, “Sosyal maliyeti en fazla olan, bu maliyeti kanla canla Ödemiş, 5 binin üzerinde şehidi bulunan milliyetçi Ülkücü hareketin, İlim ve bilime önem veren, genç kardeşlerimizin eğitimine kendi evlatları gibi sahip çıkan, Vatan Millet Devlet sevdalılarının buluştuğu Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı; Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Vatan bayrak Sevdamızın hiç değişmeyecek en önemli unsuru devlettir” dedi. Başkan Koç ayrıca Ülkü Ocaklarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a bilgi verdi.

Kaymakam  Karabulut Teşekkür Etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ziyaret için Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ülkü Ocaklarının eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi

İkinci ziyaretini Gölcük Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştiren Gölcük Ülkü Ocakları Bakanı Taner Koç, burada  Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül’ü makamında ziyaret etti. Ülkü Ocaklarının eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “ Gençlerin eğitimine, milli ve manevi değerler kazanmalarına dikkat eden eğitimler de verdiklerini belirten Koç, Vatan bayrak Sevdamızın hiç değişmeyecek en önemli unsuru devlettir. İlçemizin, asayişin ve güvenin sağlanması için gece gündüz görev yapan başta şahsınız olmak üzere tüm güvenlik güçlerine de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Şengül, ilçelerde sürdürülen çalışmalar hakkında Koç’a, bilgi verdi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayan Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül ise ilçelerde sürdürülen çalışmalar hakkında Koç’a, bilgi verdi. Ülkü Ocaklarının gençlerin milli ve manevi değerler kazanmasında yönelik yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini belirten Şengül, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ile bir süre daha görüş alışverişinde bulundu.

“Ülkü Ocakları her zaman devletinin milletinin yanındadır”

Gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrası konuşan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç, “Ülkü Ocakları olarak yeni çalışma yılı öncesinde resmi ziyaretlere başladık. Öncelikle Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut’u ziyaret ettik. Burada sayın kaymakamımıza yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi vererek projeler hakkında istişarede bulunduk.Devletinin yanında olduklarını vurgulayan Taner Koç, “Gölcük kaymakamımızı ziyaretinden sonra Emniyet Müdürümüz sayın Veli Şengül’ü makamında ziyaret ettik. Sayın müdürümüz ile Gölcük’ün güvenlik sorunları hakkında istişarede bulunduk. Gölcük’te güvenliğimizi sağlayan başta Emniyet Müdürümüz Veli Şengül olmak üzere, tüm polis teşkilatına bir kez daha teşekkür ederim. Ülkü Ocakları her zaman devletinin milletinin yanındadır.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.