DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Başkanı Temel Erten’den örnek davranış ESKİ BAŞKANLARIN FOTOĞRAFLARINI ODASINA ASTI

Gölcükspor Başkanı Temel Erten’den örnek davranış

 ESKİ BAŞKANLARIN FOTOĞRAFLARINI ODASINA ASTI

Gölcükspor Başkanı Temel Erten örnek bir davranışa imza atarak , odasına Gölcükspor’un kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış tüm başkanları adına vefa köşesi yaptırdı. Vefa köşesinde bugüne kadar Gölcükspor’a başkanlık yapmış 13 Başkanın fotoğrafı yer aldı.

13 Başkanın da fotoğrafı panoda yer aldı

Gölcükspor Başkanı Temel Erten, Gölcükspor adına güzel bir vefa örneği gerçekleştirdi. Gölcükspor’un yenilenen tesis binasında eski başkanların fotoğraflarının ve görev sürelerinin bulunduğu hatıra ve vefa köşesi yaptırdı. Köşede kuruluştan bugüne kadar görev yapmış olan başkanlar, Savaş Çınal, Mustafa Çolak, Emin Büyükoğlu, Mustafa Bektaş, Zekeriya Savaş, Şaban Aktürkoğlu, Mehmet Engin, İsmail Barış, Mehmet Ellibeş, Nurettin Şenemre, İsmail Gençdemir, Ahmet Şahin ve Hüseyin Çardak’ın fotoğrafları yer aldı.

Takdir topladı

Gölcükspor Başkanı Temel Erten yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak kurulduğu günden bugünümüze kadar hizmet vermiş, iyi gününde kötü gününde Gölcükspor’umuzun yanında olmuş eski başkanlarımız için yenilemiş olduğumuz tesislerimizde bir köşe yaptık. Maddi ve manevi olarak hizmet vermiş tüm başkanlarımıza teşekkürü borç biliriz. Aramızdan ayrılıp Ahirete irtihal eden başkanlarımıza Allah’tan rahmet yaşayan başkanlarımıza hayırlı ve sağlıklı ömürler dileriz. Başkanlarımızla birlikte kulübümüze hizmet etmiş geçmiş dönem yöneticilerimize de teşekkür ederiz. Vefanın imandan olduğu bilinci ile Gölcükspor’un menfaati için hizmet etmiş her Gölcüksporlu hemşerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.