DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te kırılmaz beton dubalara ZARAR VERİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Gölcük’te kırılmaz  beton dubalara

 ZARAR VERİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve hatalı parkı önlemek amacıyla ilçemizde önemli caddelerde uygulanan beton dubalara zarar verilmeye devam ediliyor.

Dubalara zarar verenlere 204 TL para cezası

Geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs Caddesi’nde ilk defa uygulanan ve ilerleyen dönemlerde ilçemizde birçok bölgede hayata geçirilen beton dubalara zarar verilmeye devam ediliyor.  İlçemizde bir türlü önüne geçilemeyen hatalı parkı önlemek adına hayata geçirilen ve kırılmaz duba olma özelliği nedeniyle kalıcı bir çözüm gözüyle bakılan beton dubalar bile duyarsız vatandaşları ve sürücüleri engelleyemedi. İlçemizde hayata geçirilen beton dubaların birçoğu kırılmış durumda.  Gölcük Belediyesi Encümen kararı ile dubalara zarar verenlere 204 TL para cezası ayrıca  her duba başına da 100 TL ceza kesilmesine rağmen dubalara zarar verilmeye devam ediliyor.

“Belediyemiz  yıllardır hatalı parkı önlemek adına çözüm arıyor”

İlçemizin önemli caddelerinden olan Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan beton dubanın kırılması ve parçaların kenara atıldığını gören vatandaşlar sitemlerini şu sözlerle dile getirdiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Her gün milli servetlerimizin bu şekilde  çöpe atıldığın görmek bizleri gerçekten üzüyor. Belediyemiz  yıllardır hatalı parkı önlemek adına çözüm arıyor. Plastiğinden tutun demirine ve şimdi de son olarak bu beton dubalar ile caddelere hatalı parkı önlemeye çalışıyor ama bizim duyarsız vatandaşlarımız ve sürücülerimiz her seferinde bu dubalara bir şekilde zarar vermeye devam ediyor. Bizler artık bu tür manzaralar ile karşılaşmak istemiyoruz ve hem sürücülerin hem de vatandaşların daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.