DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLGEN Spor Kulübü’nden Goalball turnuvasına BAŞARISIYLA DAMGA VURDU

GÖLGEN Spor Kulübü’nden Goalball turnuvasına

BAŞARISIYLA DAMGA VURDU

İlçemizde Gölcük Engelliler Derneği bünyesinde kurulan ve daha öncesinde büyük başarılara imza atan GÖLGEN Spor Kulübü bünyesinde kısa süre önce kurulan Goalball takımı katıldıkları bölgesel Goalball Turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak bölge ikincisi oldular.

Şampiyonluğu hakettiler

Türkiye beyazay Engelliler Derneği Kocaeli Şubesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Goalball Turnuvasına katılım sağlayan GÖLGEN Spor Kulübü Goalball Takımı kısa bir süre önce kurulmasına rağmen büyük bir başarıya imza atarak turnuvadan ikinci olarak ayrıldı. Takımın ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak verirken GÖLGEN Spor Kulübü Başkan Mevlüt Önerbay, “ Başarılarınızın devamı gelecek” dedi.

Önerbay, ‘Goalballa takımımız için gerdiğimiz emeklerin karşılığını aldık’

GÖLGEN Spor Kulübü Başkan Mevlüt Önerbay kısa sürede kurulmalarına rağmen büyük başarı elde ettikleri GÖLGEN Spor Kulübü Goalball Takımları ve başarıları hakkında bilgi verdi. Önerbay yaptığı açıklamada, “Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Kocaeli Şubesi ve Darıca Belediyesi işbirliğiyle yapılan bölgesel Goalball turnuvasına katılım sağladık. Yeni kurduğumuz Goalball takımımız için verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık ve Turnuvadan ikinci olarak ayrıldık. Kulübümüzü bu etkinliğe davet eden Kocaeli Beyazay Dernek Başkanı Furkan Uğur Eşitti’ye, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a kulübümüze ikincilik kupasını takdim eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak’a ve sporcularımızın başarısında en önemli payı olan Goalball Antrenörümüz Salih Adar’a, sporcularımıza ve katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.