DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gönenç, ailesinin gurur dolu günü CEM GÖNENÇ AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

İlimizin ve Gölcük’ün değerli ve sevilen isimlerinden Cem Gönenç, Avukatlık Yeminini ederek, ruhsatını aldı. Gönenç, üzerinde büyük emekleri bulunan Solakoğlu ailesine ve Tamer Solakoğlu’na teşekkür etti.

Hukuk Fakültesini başarıyla tamamlayarak, Avukat olan Gölcük’ün değerli evladı Cem Gönenç, geçtiğimiz gün Avukatlık yeminini ederek, Avukatlık ruhsatını aldı. Gönenç, eğitimi, stajı ve Avukatlık sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Gönenç, ‘Mutluluğuma ortak olan büyük ve küçük dostlarıma sevgi ve minnetlerimi sunuyorum’

Gönenç, yaptığı açıklamada, ‘Bugünlere ulaşmamda en büyük destekçim ailem başta olmak üzere stajım sürecinde ve sonrasında üzerimde büyük emekleri bulunan Solakoğlu Hukuk Ailesi, Üstadım Mehmet Tamer Solakoğlu, Kamil Sert ve İlkşen Demiral’a, törene icabet ederek mutluluğuma ortak olan değerli ağabeylerim Yasin Güner ve Ergün Öncü’ye, mutluluğumla mutlu olduğunu bildiğim tüm küçük büyük dostlarıma sevgi ve minnetlerimi sunuyorum’ dedi.

‘Merhum Büyüklerim keşke bugünü görseydi’

Gönenç, son olarak, ‘Bugünü görmesini çok istediğim ancak ahirete irtihal eden aile büyüklerimi, hukuk okumam yönünde beni teşvik eden, fikirleriyle yolumu aydınlatan Merhum büyüklerim Av. Hayrettin Çetinkaya, Sinan Özbay ve Kazım Abanoz’u da rahmetle anıyorum’ diyerek mutluluğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.