DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Harita Mühendisleri ve Yapı Denetim Sektörü KOTO’DA BULUŞTU

Harita Mühendisleri ve Yapı Denetim Sektörü KOTO’DA BULUŞTU

KOTO 18. Meslek Komitesi bünyesinde faaliyet gösteren harita mühendisleri ile 3. Meslek Komitesi’nde yer alan yapı denetim sektörü temsilcileri istişare toplantısında bir araya geldi. Birbirini tamamlayıcı iş kolunda faaliyet gösteren iki sektörün temsilcileri, sorunları ve uyumlu çalışma metotları üzerine görüşlerini paylaştı

Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu’nun yer aldığı 18. Meslek Komitesi, İnşaatı Tamamlayıcı Faaliyetler ve Yapı Kooperatifleri Grubu’nun yer aldığı 3. Meslek Komitesi, ortak bir toplantı gerçekleştirdi. Harita mühendisleri ile yapı denetim sektörü üyelerinin ortak iş yapmada karşılaştıkları sorunlar, çözüm önerileri ile uyumlu çalışma modellerinin ele alındığı toplantıya KOTO Başkanı Necmi Bulut bizzat katıldı. 18. Meslek Komitesi Başkanı Levent Yapıcı’nın3. Meslek Komitesi Başkanı Halil Ardıç, 18. Komite Başkan Yardımcısı Fatih Özcan, Meclis Üyeleri Yusuf Özdemir, Fikret Yıldırım, Komite Üyesi Emine Nilay Özkan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıda; Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Cuma Özdemir, Şehir Plancıları Odası Kocaeli İl Temsilcisi İbrahim Arda Aygören de yer aldı.

KOTO ÜYELERİ İÇİN NELER YAPIYOR?

Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantı, KOTO İdari İşler Servisi Şefi Hüseyin Aydın’ın, KOTO’nun hizmetlerini içeren kapsamlı sunumuyla başladı. Oda’nın tüm birimlerinin üyelerin ihtiyaç ve beklentilerine karşılık vermek üzere görevleri başında olduğunu ifade eden Aydın, vizyon hizmetler hakkında da kapsamlı bilgi verdi.

BAŞKAN BULUT ‘BİRLİKTE SONUÇ ÜRETME’ VURGUSU

KOTO Başkanı Necmi Bulut, kenti ve ekonomiyi tamamlayıcı sektörlerin, uyumlu bir şekilde çalışmasının önemine vurgu yaparak, “Burası Kocaeli Ticaret Odası, aynı iş kolunda farklı sektörleri ilgilendiren konular olursa mutlaka istişare yaparız ki birlikteliğimizi ve birlikte iş üretebilme kabiliyetlerimizi geliştirelim. Tüm sektörlerimizin ekonomik hayatlarını sekteye uğratmayacak şekilde, tek ses olmaya ve birlikte sonuç üretmeye gayret ediyoruz. Görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Akabinde her iki sektörün sorunları ve çözüm önerilerine geçildi. Toplantıda, yapı denetim, harita mühendisleri ve müteahhitlerin ortak katılımlarıyla bu toplantının genişletilmesi kararı alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.