DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hasta Nakil Ambulansları kar kış dinlemiyor

Hasta Nakil Ambulansları kar kış dinlemiyor

Kocaeli Büyükşehir’in hasta nakil ambulansları, zorlu kış şartlarına rağmen ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulans Birimi, tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakledilmesi gereken vatandaşları evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine ücretsiz olarak taşıyor. Mavi ambulanslar ve sağlık ekipleri, zorlu kış şartlarına rağmen hizmetlerine devam ediyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı mavi ambulanslar,zorluhava koşullarında bile vatandaşların hizmetine koşuyor. Özellikle kar yağışının yoğun olduğu köylerde vatandaşı hastaneye yetiştirme görevini sorunsuz yerine getiriyor. Bu günlerde ilimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışında da ulaşım zorluğu yaşayan hastalar, yüksek kesimlerdeki köylerinden alınarak kent merkezindeki hastanelere naklediliyor.

22 ADET AMBULANSLA HİZMET

Nakil için alınan felçli, yatalak, diyaliz ya da kanser hastaları, ambulansla taşınması gereken engelliler, ameliyat olmuş yatar durumdaki hastalar, 22 adet nakil ambulansıyla bulundukları yerden alınarak,tedavilerinin ardından tekrar evlerine ya da istedikleri yere nakil ediliyor.

7/24 AMBULANS HİZMETİ

7 gün 24 saat hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimimiz sizlere daha sağlıklı hizmet verebilmesi için hastane randevularınızı gidiş ve dönüş olmak üzere, en az 24 saat önceden Büyükşehir 153 hattımıza bildirmeniz gerekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.