DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘İKTİDARA GELİYORUZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘İKTİDARA GELİYORUZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 2021 yılını değerlendirerek, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘İYİ Parti iktidara geliyor’ dedi.

‘Tüm kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz’

Başkan Aynacı, ‘Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Memleket olarak zor günlerden geçtik. Geçtiğimiz yıl içerisinde binlerce insanımızı, Covid-19 sebebiyle kaybettik. Sel, yangın gibi doğal afetlerle karşı karşıya kaldık. Afete maruz kalan bölgelerde canlarımızı yitirdik. 2021 yılı, hafızalarımızda yorucu ve zorlu bir yıl olarak kaldı. Ekonomik krizlerle beraber yüksek enflasyonları gördük. Çalışanımız, emeklimiz, işçimiz, emekçimiz, yaşanan fiyat istikrarsızlığı karşısında çok fazla  ezildi. Yeni yılın ilk aylarında da, memleketinin sırtında kambur olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Güçlendirilmiş Parlamenter sistemle değiştirip memlekette adalet, ekonomik refah ve huzuru temin etmek için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. 

‘İnsanlar 2 bin 500 lira ile ne kadar geçinebilirler, gerçekten merak ediyoruz’

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Ülkemizde TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranı, yüzde 36,08 olarak açıklandı. Lakin asgari ücrete yapılan zam oranında bile gerçek enflasyonun yüzde 50’nin üzerinde olduğunu söylemiştik. TÜİK’in rakamları gerçekleri yansıtmamakta ve bunun bir delili de elektriğe, doğalgaza, ÖTV’ye, araç muayene ücretlerine, köprü geçişlerine ve yollara yapılan zam oranlarıyla ortaya çıkmaktadır. Bu şartlar altında emeklimize yüzde 30 zam vererek maalesef emeklimiz, yine enflasyona ezdirilmiştir. Millet İttifakı olarak, en düşük emekli maaşı asgari ücret olsun şeklindeki teklifimiz reddedilmiş, emekliye en düşük maaş 2 bin 500 lira olarak reva görülmüştür. Bu kararı alan yetkililere soruyoruz:İnsanlar 2 bin 500 lira ile ne kadar geçinebilirler, gerçekten merak ediyoruz. Siyasi iktidar, vatandaşın gerçeklerinden kopmuş, kendini sarayın duvarları içerisine kilitlemiş, artık halkın ihtiyaçlarını göremeyecek duruma gelmiştir. 2002 yılında yüzde 29,7 olan enflasyon oranını, 19 yıl sonra yüzde 36,08’e getirenler, bu sorunları çözemez. Çözüm, donanımlı kadroları ile İYİ Parti’dedir” dedi.  

‘Hızla büyüyoruz’

Başkan Aynacı, açıklamasının sonunda “İYİ Parti, memleket için çalışmaya ve aynı oranda büyümeye devam etmektedir. 2018 yılında 109 bin olan üye sayımızı 2021 yılı sonunda 511 bin 734’e çıkardık. Türkiye’nin en çok üyesi olan üçüncü partisi unvanını aldık. Bu da gösteriyor ki, milletimiz bize güveniyor. Yine aynı millet, bizleri çağırıyor. Geride bıraktığımız bir yılda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Yerel gündemi takip edip Gölcüklü vatandaşlarımıza doğru bilgiyi ulaştırmaya çalıştık. Bunları yaparken hem belediye hem de Cumhur İttifakı üyeleri, bizlerden rahatsız olsalar da biz Gölcük için doğru bildiğimizi söylemeye devam ettik ve edeceğiz. Yaptığımız bu çalışmalara vatandaşımız karşılık göstermiş ve partimize olan destek, ilgi ve güven artmıştır. Bu da üye sayımıza yansımıştır. Esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız siyaseti daha da aktif bir şekilde sürdüreceğiz. Gölcük başta olmak üzere tüm Türkiye iyi olana kadar çalışacağız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.