DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘ŞAHSİ OLARAK KULLANILAN BU ÇİRKİN DİLİ ASLA KABUL ETMİYORUZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘ŞAHSİ OLARAK KULLANILAN BU ÇİRKİN DİLİ ASLA KABUL ETMİYORUZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Dilovası’nda İYİ Parti’ye üye olan bir şahsın AK Parti’ye oy veren vatandaşlara söylediği sözler konusunda açıklamada bulundu. Başkan Aynacı, ‘Şahsi olarak kullanılan bu çirkin dili asla kabul etmiyoruz’ dedi.

‘’Siyaset yapacağız diye ötekileştirme yapmak bize yakışmaz’’

Başkan Aynacı, ‘Son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve Dilovası’nda Partimizde görevli olduğu şeklinde yanlış beyanda bulunulan bir densiz; sosyal medya yoluyla AKP’ye oy veren kardeşlerimize edepsizce ve ahlaksızca ağza alınmayacak hakaretler etmiştir. Şahsi olarak kullandığı bu çirkin dili kabul etmemiz mümkün değildir. Siyaset yapacağız diye ötekileştirme yapmak bize yakışmaz’ ifadelerin yer verdi.

‘Kötü söz sahibine aittir’

Aynacı, açıklamalarının sonunda, ‘Birbirimizin cenazesinde düğününde, cemiyetinde insani olarak bulunarak, müştereken birleşip saygı ve sevgi çerçevesinde aynı toplumda yaşayan bizler, her türlü edep ve ahlak yoksunluğunu siyasi parti, dernek vb.gibi kuruluşlar üzerinden değil, şahsın kendisine ithaf ederek konuyu kolluk kuvvetleri ve adalet mekanizmasının takibine bırakarak işimize bakıyor, kötü söz sahibine aittir diyerek  tüm halkımızı en içten sevgi ve saygı ile kucaklıyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.