DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZMİT BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ PSİKOLOG HİZMETİNDE 1 YILDA 2071 SEANS

İZMİT BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ PSİKOLOG HİZMETİNDE 1 YILDA 2071 SEANS

İzmit Belediyesinin ücretsiz psikolog hizmeti Kadın Girişimciler Merkezi’nde ve Belsa Plaza B Blokta devam ediyor. Ücretsiz psikolog hizmeti kapsamında 2021 yılı boyunca toplam 2071 seans yapıldı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilen ve bu doğrultuda önemli projelere imza atan İzmit Belediyesi, özellikle pandemi döneminde mental ve duygusal olarak zor günler geçiren vatandaşlara psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor. Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM) Betül Bulut Yazıcıoğlu, Belsa Plaza B Blok’ta ise psikolog Kerim Alp İlter, çocuk, ergen, bireysel ve aile danışmanlığı hizmetini ücretsiz olarak veriyor.

Çalışma Saatleri

Sınav stresi, sınav kaygısı, anksiyete bozukluğu, psikolojik ve ruhsal sağlık anlamında ücretsiz danışmanlık hizmeti veren psikologlar hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında halkı dinliyor. Ölçek, anket, form ve çocuklar için oyun terapisi tekniklerinin ve değerlendirme materyallerinin kullanıldığı seanslar ortalama 45-50 dakika sürüyor.

Yoğun Talep Var

Yoğun bir talep ile karşılaşan psikologlar, 2021 yılı boyunca 366 yetişkinle 976 seans, 540 çocukla 922 seans ve 64 aile ile 103 seans gerçekleştirdi. İzmit’in dışında kentin tüm ilçelerinden vatandaşların yaralanabildiği psikolog hizmetinden faydalanmak isteyenler, 318 02 10 numaralı telefonu arayarak randevularını alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.