DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPE GENÇ AKADEMİ’NİN KÜTÜPHANESİ GENÇLERLE DOLUYOR

KARTEPE GENÇ AKADEMİ’NİN KÜTÜPHANESİ GENÇLERLE DOLUYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Genç Akademi, öğrencilerin en sevdikleri adreslerden biri oldu.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Genç Akademi açıldığı günden bu yana öğrencilerin uğrak yeri oldu. Bir çok alanda öğrencilere kaliteli eğitim sunan Kartepe Genç Akademi’yi soğuk kış gününde ziyaret eden Başkan Kocaman, merkezin kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle sohbet etti.

ÜCRETSİZ YABANCI DİL EĞİTİMİ

Planetaryum sınıfının da yer aldığı Kartepe Genç Akademi’de çocuklar gök bilimi ile tanışıp, ufuklarını zenginleştirebilecek. Akademi çatısı altında Kartepe Dil Merkezi (KADİM) öğreticileri de, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi veriyor.

HEP DAHA FAZLASI

Kartepe Genç Akademi’yi ziyaret ederek “Bu soğuk kış günlerinde ders çalışabilecek en güzel yeriniz; Kütüphanemiz; diyen “Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Genç Akademi’nin ve özellikle İngilizce eğitim kurslarımız ile kütüphanemizin bu denli ilgi görmesi beni gururlandırıyor. Gözlerinde ki ışıltıyı, azmi görmek bir çok şeye bedel. Gençlerimiz geleceğimizin umudu, onlar için hep daha fazlasını yapmayı istiyorum” açıklamasında bulundu.

‘BURADA EVİMİZ GİBİ HİSSEDİYORUZ’

Kütüphanede ders çalışırken karşılarında Başkan Kocaman’ı gören gençler hem şaşırdılar, hem de mutlu oldu. Ders çalışmayı çok kısa bir mola veren gençler Başkan Kocaman ile sohbet etti. Başkan Kocaman’a Kartepe Genç Akademi için çok teşekkür eden gençler “Bizi düşünüp böyle bir merkezi sunmanız çok güzel. Yakınımızda böyle konforlu, sıcak bir kütüphane ve ders çalışma imkanı bulabilmek harika. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Ücretsiz İngilizce kursu ise bize ne kadar değer verdiğinizin göstergesi. Sizi gibi bir başkanımız olduğu için çok mutluyuz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.