DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Ankaragücü’nü ağırladı 2-1 KAYBETTİK

TFF 1. Ligin 21. haftasında Kocaelispor dün akşam sahasında Ankaragücü’nü ağırladı.  Temsilcimizden Cisse’nin kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı temsilcimiz 2-1 kaybetti.

İlk yarıda 10 kişi kaldık, skoru dengeledik

Karşılaşmaya temsilcimiz rakibine oranla daha etkili bir futbolla başladı. Henüz ilk dakikalarda Mouhamed Diop ve Michael Pereira ile pozisyonlar yakalayan Yeşil-Siyahlı ekibimiz bunlardan yararlanamadı. İlk yarım saat sonunda oyunda tempo düşerken, Ankaragücü de bu sayede denge yakalamış oldu. Dakikalar 33’ü gösterdiğinde konuk ekibin geliştirdiği atakta Şahverdi’nin şutu Diogo’ya çarptı ve ağlarla buluştu 0-1. Bu golün sadece bir dakika sonrasında ise Yeşil-Siyahlı ekibimizde Abdoulaye Cisse’nin rakibine arkadan müdahalesi sonrası hakem kırmızı kart vererek oyundan attı. 10 kişi kalan Kocaelispor, 39. dakikada ise Müchael Pereira’nun şutuyla skorda dengeyi yakaladı 1-1. İlk yarı da başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Ankaragücü’nün golüne engel olamadık

Maçın ikinci yarısında Ankaragücü sahada sayıca fazla olmanın avantajıyla da topa daha hakim bir futbol sergiledi. İlk dakikalarda fazla pozisyon şansı vermeyen ekibimiz, Ankaragücü kalesine de gidemedi. Buna çözüm olarak ise dakika 59’da uzun süredir sakat olan Dino Ndlovu girdi. Dino’nun girişiyle hızlı hücumlarla pozisyon arayan ekibimiz Rasheed ile girdiği bir fırsattan yararlanamadı. Maçın ilerleyen bölümlerinde Ankaragücü oyundaki hakimiyeti yakalayarak  kalemizde gol pozisyonları yakaladı. Başkent ekibinin bulduğu pozisyonları Kocaelispor savunması ve kaleci İsmet Yumakoğulları engelledi. Ancak dakika 86’da sağ kanattan ceza alanına giren Murat Uçar topu ağlara gönderdi 1-2. Kalan dakikalarda Yeşil-Siyahlı ekibimizin çabası yeterli olmazken mücadele bu skorla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.