DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Lider Ümraniyespor’a 1-0 yenildi

Spor Toto 1. Ligde ilimizi temsil eden Kocaelispor, dün ikinci yarının ilk karşılaşmasını Lider Ümraniyespor takımı ile oynadı. Temsilcimiz 90+1’de penaltıdan yediği golle karşılaşmayı 1-0 kaybetti.

İlk yarı başladığı gibi tamamlandı

Karşılaşmaya ev sahibi Ümraniyespor daha iyi başladı. Henüz dakika 5’te Onur Ayık ile net bir fırsat yakalayan İstanbul ekibi, ilk 25 dakikada Bammou, Camara ve Mrsic’in net golleri kaçıran taraf oldu. Kocaelispor ise ilk 25 dakikada sadece Benhur ile gole yaklaştı. 14. dakikada Benhur yaklaşık 5 metre uzağında kaleye rahat bir şut çıkarsa da topu kaleciye nişanladı. Kocaelispor’da 27. dakikada sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemeyen Omolo yerini Alpay Çelebi’ye bıraktı. İlk yarım saat, atlatan ekibimiz sonrasında ise oyunda dengeyi yakaladı. Zayıf ataklar geliştiren ekibimiz, rakibine de fazla pozisyon şansı tanımadı. Sadece 39. dakikada Onur’un neredeyse kale önünden yakaladığı pozisyonu üstten dışarı gönderdi, Ümraniyespor net pozisyondan faydalanamamış oldu. İlk yarı başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

 Kaleci İsmet rakip takımın net pozisyonlarını kurtardı

İkinci yarının henüz başında Ümraniyespor yine etkili geldi. 46. dakikada Onur Ayık’ın ceza alanı içinden vuruşunu kaleci İsmet harika bir kurtarışla önledi. Bu atak sonrasında oyunda daha etkili olan taraf Kocaeslipor oldu. Yiğitali ve Diop ile net fırsatlar bulan Yeşil-Siyahlı ekibimiz bu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarıdakinin tersine temsilcimiz ikinci yarıda oyuna hakim olan taraf oldu. Karşılaşmanın son dakikalarına girildiğinde ise iki takımda önceliğini savunmaya verdi. Gol yememek isteyen ekibimiz de hızlı hücumlarla Ümraniyespor kalesinde gol pozisyonlarına girdi, ancak aradığı golü bulamadı. 90. dakikada ise tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanan Ümraniyespor’da Napoleoni’nin şutu Atila’nın eline çarptı, hakemin penaltı kararı sonrası topun başına geçen Napoleoni’nin şutu ağlarla buluştu 1-0. Müsabakada başka gol olmadı ve bu sonuçla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.