DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Samsunspor’a konuk oldu 3-0 MAĞLUP OLDUK

TFF 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor, dün akşam karşılaştığı Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın 38. dakikasında temsilcimizden Diogo Özçakmak kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Mandjeck golü kendi kalesine attı

Yeşil-Siyahlı ekibimiz istediği gibi başlayamadığı maçta kalesinde üst üste pozisyonlar gördü. Temsilcimiz ilk yarıda bazı pozisyonlar yakalasa da bu pozisyonlar kolayca harcandı. 37. dakikada sağ kanattan serbest vuruş kazanan Samsunspor’da içeri gelen ortayı Hasan boş pozisyonda Tomane’ye indirdi. Yine bomboş pozisyonda olan Tomane topu ağlara gönderdi 1-0. Bu golün ardından savunmasında hatalarla dolu bir mücadele geçiren ekibimizde bir bariz hatayı da Diogo Özçakmak yaptı. Arkası dönük şekilde İsmet’e kafayla topu aktarmaya çalışan Diogo’nun pası kısa düşünce araya Samsunspor hücumu girdi. Diogo topu kazanmak isterken yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalan ekibimiz kötü futbolunu sürdürürken 42. dakikada da yine sağ kanattan gelen ortaya Mandjeck ters bir kafa vuruşu yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi 2-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Samsunspor 3. golü Hasan ile buldu

İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi yine iyi başlayan taraf ev sahibi Samsunspor takımı oldu. Temsilcimiz ise oyuna değişikliklerle başlasa da oyuna giren isimler fazla etki edemedi. Samsunspor, 74. dakikada ise Hasan Kılıç’ın şutunda top İsmet’in üstüne gelse de bu vuruşa engel olamadı ve müsabaka 3-0’a geldi. Bu golden sonra rakibi üstünde preste yapmayan Kocaelispor adeta daha fazla gol yememek için skora razı bir oyun ortaya koydu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 3-0 sona erdi. Bu skorla Samsunspor 33 puanla altıncı sıraya yükselirken, maç fazlası olan Yeşil-Siyahlı ekibimiz düşme potasının sadece iki puan üstünde 24 puanla 13. sırada yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.