DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlk ve orta dereceli okullarda sömestir tatili başlıyor ŞİMDİ DİNLENME ZAMANI

İlk ve orta dereceli okullarda sömestir tatili başlıyor

ŞİMDİ DİNLENME ZAMANI

Pandemi sürecinde zorlu bir eğitim süreci geçiren öğrenciler, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini kesintisiz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor.  Gölcük’te yarın ilk dönem karnelerini alacak olan öğrenciler iki haftalık bir dinlemenin ardından 8 Şubat 2022 Pazartesi günü yeniden ders başı yaparak ikinci döneme başlayacaklar.

Gölcük’te 31. 859 öğrenci sömestir tatiline giriyor

İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 135 okulda toplamda 31. 859 öğrenci 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını ilk yarısını tamamlayarak 15 günlük sömestr tatiline giriyor. Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ikinci dönem için ders başı yapacaklar.

Mert, “2021-2022 Eğitim  Öğretim Yılında, özlediğimiz Yüz Yüze eğitim sürecini kesintisiz bir şekilde tamamlamamızın mutluluğu içerisindeyiz”

Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar Mert 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Müdür Mert mesajında, “  Salgın sebebiyle aralıklı olarak, uzaktan ve yüz yüze sürdürdüğümüz  iki  yıllık bir süreci takip eden 2021-2022 Eğitim  Öğretim Yılında, özlediğimiz Yüz Yüze eğitim sürecini kesintisiz bir şekilde tamamlamamızın mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle Değerli meslektaşlarım, bu zorlu sürecin başkahramanı olan sizler, yarının büyükleri sevgili öğrencilerimizi yetiştirirken  aldığınız emanetin sorumluluğuyla çok çalıştınız, emek verdiniz, başarılı bir yarıyıl daha tamamladınız. Gösterdiğiniz üstün gayret için teşekkür ediyor, meslek hayatınızda geçireceğiniz her dönemin bir dahakinden daha verimli geçmesini diliyorum.

Kıymetli Velilerim,

Eğitimin kolektif bir çalışma olduğu bilinciyle, yanımızda yer alarak zorlu salgın şartlarında sağladığınız katkılar, sabır ve desteklerden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın fiziksel ve duygusal potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zengin olduğunu bilerek, çocuklarımıza gerekli ilgi ve sevgiyi vererek, onlarla nitelikli vakit geçirerek daima yanlarında olduğunuzu hissettirmeniz çocuklarımızın emin adımlarla başarıya ulaştıracak ve sağlıklı mutlu bireyler olmasını sağlayacaktır

Sevgili  öğrencilerim,

bu zorlu süreçten geçerken yeni yaklaşımlara ve araçlara uyum göstermek hiç kolay değildi. Birçok yeniyi deneyimlerken cesaretinizi, öğrenmek için gösterdiğiniz kararlılığı ve başarıya olan inancımızı, başarabileceğinize dair güveninizi yitirmediğiniz için sizi kutluyor, ülkemizin yarınları olan sizlere mutlu ve sağlıklı bir yarıyı, tatili geçirmenizi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir eğitim öğretim yarıyılını daha tamamlarken emek veren, katkı sağlayan tüm yöneticilerimiz  ve tüm eğitim personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.