DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Maskeler yerlere gelişigüzel atılmaya devam ediyor ‘BU SORUMSUZLUĞU YAPMAYIN’

Covid-19 pandemi sürecinde bazı kişilerin sokaklara rast gele maskelerini atmaları tepki çekiyor. Özellikle Omicron varyantı ile birlikte vaka sayılarındaki hızlı artış tüm vatandaşları tedirgin ederken, bazı sorumsuzların maskelerini gelişigüzel atmaları virüsün bulaşıcılık riskini daha da arttırıyor.

Maskeler sağlığımızı tehdit ediyor

Gölcük’te maskelerin sokaklara gelişigüzel atılması sorunu tüm uyarılara rağmen devam ediyor. Son zamanlarda Omicron varyantı vaka sayılarını oldukça arttırmış durumda. Uzmanlar bu süreçte vatandaşları aşılarını olmaları konusunda uyarırken, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmenin önemini dile getiriyor.

‘Bu süreçte bu sorumsuzluğu yapmayın’

Gölcük’te maskelerin gelişigüzel atılmaması gerektiğini belirten duyarlı vatandaşlar, ‘Vaka sayılarının oldukça arttığı bugünlerde maskelerin yerlere atılması gerçekten çok tehlikeli. Bu sorumsuzluğu yapanlar hepimizin sağlığını tehlikeye atıyor. Herkes bu süreçte üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Yoksa Covid-19 süreci daha da uzayacak gibi görünüyor’ dedi.

Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.