DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mustafa Can Pazarcılar Odası’na aday oldu

Mustafa Can Pazarcılar Odası’na aday oldu

Gölcük Pazarcılar Odası’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Abdurrezzak Tuncer’in kongrede aday olmayacağı kesinleşti.  Şubat ayında yapılması beklenen kongre öncesinde adaylarda netleşmeye başladı.

‘Biliyorum ki bu koltuklar, bu makamlar şan ve şöhret yeri değil’

‘Gölcük Pazarcılar Odasını temsil etmeye adayım’ diyen Mustafa Can, “Genç, içlerinden biri, çocukluğunu, gençlik yıllarını geçirdiği camiasına katkı sağlamak için, nefes aldığım müddetçe her türlü vazifeye hazırım” diyerek  Gölcük Pazarcılar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. İlçemizin sevilen pazarcı esnaflarından olan 7’den 70’e Pazar alışverişi yapan herkesin sevdiği bir isim olan, Mustafa Can üniversite maliye mezunu. Etrafında küçüklerine sevgisi, büyüklerine saygısıyla tanınan genç aday, 27 yılı aşkın süredir ağabeyleriyle pazarcılığı büyük bir gurur ve şevk ile yapıyor. İlçemizde de sevilen ve sayılan bir ailenin evladı olan Mustafa Can; “Oda başkanlığına aday olmadan önce pazarda bulunan yaşça büyük ve tecrübeli üyelerimizin rızasını alıp aday olmaya karar verdim” diyor. Biliyorum ki bu koltuklar, bu makamlar şan ve şöhret yeri değil. Üyelerine hizmet verebilme yerleridir. Ben de pazarcı esnaf arkadaşlarıma en iyi hizmeti sunabilme adına aday oldum ifadelerini kullandı.

‘Bu seçimler demokratik bir yarıştır’

Can, “Gölcük Pazarcılar Odası’nı kurumsal bir yapıya dönüştürmek bizim en büyük hedeflerimizden biri. Pazarların içinde yetişen bir kişi olarak genç, dinamik olmamızın yanı sıra aynı zamanda üniversite mezunu olmamın avantajıyla Gölcük’te güzel işler yapacağız. Biz pazarcı esnafının ihtiyaçları ve karşılaştıkları sorunlarını çok iyi biliyoruz. Artık pazarcı esnafının sıkıntıları bitsin, mesleğine sahip çıksın. Pazarcı esnafı olarak küçülmek yerine büyüyelim. Bu seçimler demokratik bir yarıştır. Bu seçimler üyelerin haklarını koruyup üyelere hizmet verme yarışıdır. Pazarcı esnafımıza tüm samimiyetimle söylüyorum, Gölcük  Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulu sonrası kazanan pazarcı esnafı olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.