DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

OKUMA SANATI KAYGI VE ENDİŞELERİ YÖNETEBİLMEYİ ÖĞRENDİ

Okuma Sanatı Kulübü okumaya, okuduğunu sorgulamaya ve daha keyifli bir hayat kurabilmenin yollarını aramaya devam ediyor.

Kulüp gelenekselleşmiş Psikiyatrist Uğur Zeren Buluşmalarının 4.’sünü 28 Aralık 2021 akşamı gerçekleştirdi. “Dr.Mehmet Sungur’un Belirsizlikle Barışmak-Kaygı ve Endişeyi Yönetmek” isimli kitabını yorumladı.

Uğur Zeren engin bilgisi ve deneyimi ile katılımcılara doyumsuz bir söyleşi gerçekleştirdi. Bu kitaptaki temel amaç;Koronavirüs salgını üzerinden insan yaşamının kaçınılmazları olan kaygı ve endişeyi nasıl daha iyi yöneteceğimiz ve belirsizlikle nasıl daha barışık yaşayabileceğimiz konusunda bilgi aktarmaktır. Pandeminin bizlere hayatlarımızı gözden geçirip insan acılarında anlam bulabilme ve yaşamın yalnızca iyiyi değil tüm duyguları hissedebilmekle ilgili olduğunu fark etme fırsatı vermiştir.   

Ağır pandemi koşulları nedeni ile katılım sınırlı sayıda tutulmuştur. Söyleşi Okuma Sanatı Kulübü üyelerinin katılımları ile Faf Academy’nin bulunduğu Zeren grup binasında gerçekleşmiştir. Kıymetli ev sahiplikleri için Seviye-Mesut-Sena Zeren ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Yeni projeler ve söyleşiler ile ilgili haberdar olmak için Okuma Sanatını takipte kalın. “Okumak için çok fazla neden var!”                     

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.