DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Özerler Oto Klinik İşletmecisi Hüseyin Özer, “KIŞ LASTİĞİNİN ÖNEMİ KARLI HAVALARDA BELLİ OLUYOR”

Özerler Oto Klinik İşletmecisi Hüseyin Özer,

“KIŞ LASTİĞİNİN ÖNEMİ KARLI HAVALARDA BELLİ OLUYOR”

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan ve Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye devam eden özerler Oto Klinik’in sahibi Hüseyin Özer kış lastiğinin önemi hakkında bilgi verdi. Özer, 1 Aralık itibariyle şu anda ticari araçlarda zorunlu olan kış lastiğinin önemi karlı havalarda belli olduğunu ifade etti.

“Araç sahiplerinin daha özverili olmaları gerekiyor”

Cumartesi gününden beri etkili olan kar yağışı ilçemizi etkisi altına alırken kış lastiği kullanan araç sürücüleri kış lastiğini ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oldu. 1 Aralık itibariyle ticari araçlarda zorunlu olan ve özel araç sahiplerinin de kendi isteğiyle kullandığı kış lastikleri özellikle karlı havalarda etkisini gösteriyor. İlçemizde uzun yıllardır Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet vermekte olan Özerler Oto klinik’in sahibi Hüseyin Özer özel araç sahiplerinin kış lastiği kullanımı konusunda daha özverili almaları gerektiğini ifade etti.   

“Kış lastiği kullanımı çok önemli”

Araçlarda en önemli aksamlardan birini lastiklerin oluşturduğunu hatırlatan Hüseyin ÖZER, kış şartlarında kışlık lastik kullanılmasının hayati önem taşıdığını ifade ediyor. Kış şartlarına uygun lastik kullanılmaması durumunda aracın yol tutuşunun azalacağını, buna bağlı olarak aracın hafif virajlarda bile savrulabileceğini, fren mesafesinin uzayacağını belirten ÖZER, bunun da maddi hasarlı, yaralanmalı ve hatta can kaybına yol açan kazalara yol açabileceğini vurguladı. Hüseyin Özer son günlerde etkili olan kar yağışı sonrası bir kez daha anlaşıldığını ifade etti. Özer, “ Özerler Oto Klinik ile sizlerde bu kışı güvende geçirebilirsiniz. Sizin ve beraber yolculuk ettiğiniz sevdiklerinizin güvenliği ve konforu için çok önemli olan aracınızın bakım ve onarımlarını, en hızlı ve en mükemmel şekilde yapmak üzere sizi servisimize bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.