DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Pazarcılar Odası Başkan Adayı Şahin Temel pazarcı esnaflarını ziyaret etti

‘GELİN SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM’

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası’nın Şubat ayında yapılması planlanan Kongre öncesi adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Pazarcılar Odası adaylığını ilk olarak açıklayan Şahin Temel, geçtiğimiz gün Yeni Mahalle’de kurulan Pazartesi Pazarı’nda Pazarcı esnaflarını tezgahlarında ziyaret ederek, kongrede kendisine destek istedi.

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkan adayı Şahin Temel ve ekibi Pazartesi Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Başkanlığa neden aday olduğunu Pazarcı esnaflara kısaca anlatan Şahin Temel, Pazarcıların sorunlarını çözmek için çok çalışacaklarını vurguladı.

Biz büyük bir aileyiz’

Geçtiğimiz gün Yeni Mahalle’de kurulan Pazartesi Pazarı esnafları ile bir araya gelen Başkan adayı Şahin Temel, pazarcı esnaflarına şunları dile getirdi: ‘Kongrede başkanlığı kazanmamız için yönetimim ve esnaflarımız ile yola çıktık. Odamızın ciddi sorunlarının olduğunu ve esnaf arkadaşlarımızın çok ciddi sıkıntıları olduğunu biliyorum. Bu sorunların çözümüne yönelik ortaya konulması gereken bir yönetime ihtiyaç duymaktayız. Biz ekip olarak bu yola bu iradeyi ortaya koyabileceğimize inanarak çıktık. Yönetimimiz ve esnaflarımız ile birlikte Oda’mızın saygınlık ve itibarını hak ettiği yere getirmeye kararlıyız. Rabbim girdiğimiz bu yolda değerli pazarcı esnaflarımızı ve dostlarımızı mahcup etmesin. Biz büyük bir aileyiz. Tüm pazarcı esnaflarımızın desteğini bekliyoruz’ diye konuştu. Pazarcı esnafları da Temel’e ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Adayı Temel, esnaflara kendisini tanıtan, vizyonunun ve hedeflerinin yer aldığı broşür dağıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.