DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘’TÜRKİYE YILLARCA BÜYÜMEYE ODAKLANAMADI”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Siyasi pazarlıklar uğruna muhalefet eski sisteme dönmek istiyor. Yuvarlak masa etrafında pazarlıklar yapılıyor. Eskide ne vardı? Özellikle gençlerin önünü tıkayan, koltuk kavgası yüzünden büyümeye odaklanamayan Türkiye vardı” dedi.

ÜÇ HAFTADA 9 İLÇE TAMAMLANDI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 3 Şubat’ta başladığı Yerel Yönetimler Danışma Meclisleri’nin 9.sunu Kandıra’da gerçekleştirdi. İlçe ilçe belediye başkanlarının neler yaptıklarını anlattığı toplantılarda teşkilattan gelen sorular da yanıtlandı. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda yine oturacak yer kalmadı. Birçok partili toplantıyı ayakta takip etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez başkanlığındaki toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmer Ellibeş ve Milletvekili İlyas Şeker de katıldı. İlçe Başkanı Erol Ölmez’in açılış konuşmasından sonra Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçede yapılan çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlattı. Tamamlanan işler ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıda Milletvekili İlyas Şeker de bir konuşma yaparak, teşkilata hitap etti. Son konuşma için kürsüye gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, gündeme ilişkin önemli mesajlar vererek şunları söyledi:

 ‘BUNLARIN HİÇ BİRİ YENİ DEĞİLDİR’

“Muhalefet eskinin kaotik günleri geri gelsin istiyor. Eskide ne vardı? Ayda bir, bilemedin yılda bir hükümet değişir, milletin sırtına sürekli seçim bütçeleri bindirilirdi. Koltuk kavgaları, siyasi pazarlıklar yüzünden yatırıma, büyümeye ülkemiz yıllarca odaklanamadı. Şimdi yuvarlak masa etrafında toplananlar rantın millete paylaştırılmasını değil, kendi aralarında bunun paylaşılmasının hesabını yapıyorlar. Biri çıkıyor, nasıl oturalım diye soruyor. Soyadımıza göre mi adımıza göre mi alfabetik olsun diyor. Diğeri çıkıyor, ben Başbakanlık isterim, gerisi beni ilgilendirmez diyor. Ve bunları maalesef özellikle genç kardeşlerimize yeni birşeymiş gibi anlatıyorlar. Bunların hiçbiri yeni değildir. Eskinin köhnemiş, üretmeyen, düşünmeyen, geliştirmeyen zihniyetidir. Üstüne basarak bir daha ifade ediyorum ki, özellikle gençlerimizin ülkesi ve milleti için yeni fikirlerinin önünü tıkayan bir anlayıştır. Bu ülkede gençlere en çok güvenen parti, AK Parti olmuştur. Bilimden, üretime, siyasetten kamu yönetimine en çok gençlere şans veren parti olmuştur”.

‘ AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

“Muhalefetin tüm kafa bulandıran söylem ve eylemlerine karşın bizim aydınlık yarınlara yürüyüşümiz milletimizle kol kola devam edecektir. Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023’e Türkiye daha güçlü şekilde yürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yılda, üstelik büyük bölümü eski köhne zihniyet dönemindeki türlü türlü engellemelere rağmen yapılan altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla helikopter, roket gibi yerli ve milli savunma silahlarına, yenilenebilir ve çevreci enerji yatırımlarıyla 20 bin Megawatt enerji kapasitesine, sıfırdan 540 milyar m3 doğalgaz rezervine, ekonomisine katma değer katacak yerli otomobil üretimine kadar pek çok atılımları gerçekleştirdi. Bir zamanlar hayali bile kurulamayan ilk yerli uçağımızı 2023’te havalandırmayı planlar hale geldi. Mesafeleri kısaltan tüp geçitler, köprüler, tüneller açıldı. Çanakkale 1915 köprüsü gibi şaheseri bırakın yapmayı, bugünkü muhalefet temsilcileri yapmayı bile düşünemezdi”.

‘BEDEL ÖDETİYORLAR AMA  ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye bugün dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmemizi sağlayacak tarihi bir atılımın, radikal bir dönüşümün içindedir. Elbette her büyük dönüşüm gibi bu süreçte de sancılar çekiyor, bedeller ödeniyor. Milletimizin 2018’den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar, özellikle de hayat pahalılığı sebebiyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ancak hükümetimiz ülkenin ve devletin tüm kaynaklarını seferber ederek çalışanlarımız başta olmak üzere her kesimin gelirlerini artırarak insanlarımızın yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyor. Bu hayat pahalılığı ve yükseliş karşısında vatandaşımızı ezdirmemek için asgari ücretten başlayarak yılbaşından bu yana yapılan ücret iyileştirmeleri bundan sonra da devam edecek. Türkiye’nin önünü kesmek için kendi siyasi ve ekonomik güçlerini sonuna kadar kullananlara izin vermeyeceğiz.”

‘BUNLARI UNUTMAYACAĞIZ’

Ellibeş, enflasyonla mücadelede AK Parti belediyeleri ile muhalefet arasındaki farka da dikkat çekti: “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla tarım desteklerinden enerjiye, KDV indirimlerinden gençlerimize yönelik adımlara kadar her alanda toplumumuzun tüm kesimlerini rahatlatacak birçok müjdeler geçen hafta açıklandı. Özellikle son dönemde çokça gündeme gelen elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlara vatandaşın lehine yeniden bir değerlendirme yapılması talimatı verildi. Şimdi bu destekler karşısında muhalefetin sürekli iftira ve karalamalarla milletimizin aklını bulandırmaya çalıştığını da görüyoruz. Ama ortada gerçekler var. Bakın %8 kdv indirimini su faturalarına ilk yansıtan Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz oldu. Pekiyi, seçim döneminde bedava ulaşım, bedava su, bedava süt gibi vaatlerle meydanlarda nutuk atanlar kriz yokken ulaşıma zam yapmadı mı? Şimdi %25 su zammı istemiyorlar mı? Durum bu, gerçek bunlardır. Bunları unutmayacağız ve emin olun bu günler geçecek. Vesayeti nasıl devreden çıkardıysak, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, darbecileri nasıl püskürttüysek hayat pahalılığını da Allah’ın izniyle AK Parti çözecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar nice mücadeleleri beraberce zafere ulaştırdıysak, bunu da başaracağız.”

YORUMLAR

  1. BAŞKİRAZLI......AHMET...FİDAN dedi ki:

    BAŞKANIMIZ…SENİSEVİYORUZ…KARAMÜRSEL..SENİNLE…KOCAELİ..SENİNLE..GURUR..DUYUYOR..SİZİN.GİBİ..DEGERLİ..BAŞKANLARIMIZA..KOCAELİNİN..TÜM.TÜRKİYENİN..İHTİYACI..VAR..DURMAK..YOK..YOLA..DEVAMMM..RABBİM..YAR.VE..YARDIMCINIZ..OLSUN