• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01

AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nı yoğun katılımıyla gerçekleştirdi ELLİBEŞ, ‘GÖLCÜK ALİ YILDIRIM SEZER İLE EMİN ELLERDE’

Genel 11.02.2022 10:22:32 0
AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nı yoğun katılımıyla gerçekleştirdi ELLİBEŞ, ‘GÖLCÜK ALİ YILDIRIM SEZER İLE EMİN ELLERDE’

AK Parti Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nı yoğun katılımıyla gerçekleştirdi

ELLİBEŞ, ‘GÖLCÜK ALİ YILDIRIM SEZER İLE EMİN ELLERDE’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı, dün akşam Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen geniş katılımlı bu önemli toplantıda Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 3 yılını değerlendirirken, konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Gölcük Ali Yıldırım Sezer ile emin ellerde’ dedi. 

Katılım oldukça yoğun oldu

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda, dün akşam yoğun bir katılımla düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti MKYK Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi, AK Parti Eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, AK Parti Eski İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulunda AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve AK Parti İlçe Yöneticisi İbrahim Kılıç yer aldı.

Seymen, ‘AK teşkilatçılığın ve AK belediyeciliğin şiarı, millete hizmet etmektir’

Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü alan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Bugün burada yerel yönetimlerle ilgili yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Biliyoruz ki vatandaşımızın gönlüne doğrudan giden yol yerel yönetim hizmetleridir. Bu konudaki en başarılı örnek, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan güçlü ve büyük Türkiye inşasına önce İstanbul yerel yönetimlerinden başlamıştır. Biz 1994 yılında çöp dağlarıyla, su kuyruklarıyla teslim aldığı İstanbul’u megakent haline getiren liderimizin izinden gidiyoruz. Biliyoruz ki gece gündüz demeden çalışan bir liderin arkasında yol almak, ağır bir yük, büyük bir sorumluluktur. Teşkilatımızla birlikte bu sorumluluğun gereğini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. AK teşkilatçılığın ve AK belediyeciliğin şiarı, millete hizmet etmektir. Hamdolsun biz şehrimizde hizmet eksikliği yaşamıyoruz. Amiral gemimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve Gölcük Belediyemizin gayreti ile büyük yatırımlar, ilçemizin her yerine aynı anda gerçekleştiriliyor. Bir yandan afetlere önlem alıp vatandaşlarımıza eksiklik yaşatmazken diğer yandan projelerimizi de sürdürüyoruz. Bütün bu hizmetleri taçlandıracak merkez kentsel dönüşüm projesinde de sona yaklaştık. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak kentsel dönüşüm özelinde bizlere yol açan İl Başkanımız Mehmet Ellibeş, milletvekillerimiz ve sınırsız destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ‘Sen ben yok, Gölcük var’ diyerek Mehmet Ellibeş başkanımızdan devraldığı bayrağı yine aynı azim ve kararlılıkla taşıyan Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca son dönemde Tahir Büyükakın başkanımızı hedef alan mesnetsiz açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Biz ‘İcraat, eser ve yatırımlarla yarınlara yürüyoruz’ diyen Tahir Büyükakın başkanımız ve ekibine tüm desteğimizi vermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar bilmeli ki Kocaeli için gecesini gündüzüne katan başkanımızı algı çarptırmalarıyla yıldıramazsınız. Sözlerime son verirken ifade etmek isterim ki saygıdeğer İl Başkanım, Gölcük Teşkilatı adına sizlere söz veriyorum: 2023 yolunda sırtımızda terimiz, bir saniye kurumayacak. Gölcük’te gönlüne girmeyeceğimiz hemşerimiz kalmayacak. Hiç durmadan koşacağız, bıkmadan çalışacağız. Gönlümüzdeki 94 ruhunu gayretimizle yansıtacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Yerel Yönetimler Danışma Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

“Projemizde ilk gün  150 haneye  ulaştık”

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, konuşmasında “Sözlerime, yolunda gururla yürüdüğüm, belediyeciliğin mimari diyebileceğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi ülkemizde kadına  seçme ve seçilme hakkı 1934’te verilmesine rağmen toplumun neredeyse yüzde 60’ını oluşturan başörtülü kadınlara seçilme hakkı, 80 yıl sonra, 2014 yılında Cumhurbaşkanımız tarafından verildi. Böylece son 12 yılda bu ve benzeri hak ihlalleri ortadan kaldırılarak daha katılımcı bir siyaset izlendi. Biz de bize verilen bu değeri gururla taşımak için yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla birlikte durmadan çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaların belki de en verimlisi olacak, kapı kapı gezeceğimiz ve tüm Gölcük halkına ulaşmayı hedeflediğimiz, ilkini Dumlupınar Mahallesi’nde başlattığımız  19 Mayıs Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda pilot uygulamasını yaptığımız projemizde ilk gün  150 haneye  ulaştık. İlçemize yeni taşınan 10 haneyi tespit ettik, 20 üye yaptık. Bizimle birlikte aktif olmak isteyen yol arkadaşlarımızla tanıştık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz ‘Ayasofya’yı minarelerden  kurtaracağız’ diyenlere, Gezi Olayları’nda ‘Zulüm 1453’te  başladı’ diyenlere karşı verdiğimiz mücadeledir. Davası olmayanın sevdası olmaz, sevdası olmayanın azmi ve başarısı olmaz diyor, her zaman yanımızda olan İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Karayel “Gölcüklü kardeşlerimizle gönül köprüsü oluşturmak için faaliyetlerde bulunduk ”

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, konuşmasında “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışma arkadaşlarımızla birlikte genç kardeşlerimize ulaşmak için gayret gösterdik. Ulaştığımız kardeşlerimize, Sayın Cumhurbaşkanımız ve İl Başkanımızın selamını ilettik. Üyelerimizi belirli aralıklarla arayıp hal hatırlarını sorduk. Gölcüklü kardeşlerimizle gönül köprüsü oluşturmak için faaliyetlerde bulunduk. Üye seferberliği kampanyamızda yüzlerce genç kardeşimizi partimize üye yaptık. Genç kardeşlerimizi bizzat arayarak kendilerini siyasete davet ettik. Yaklaşık olarak yarısı aktif siyasete girmiş oldu. Komisyonlarımızla sürekli bir araya gelerek toplantılar yaptık. İlk defa oy kullanacak kardeşlerimizi tespit edip kendileriyle bir araya geldik. Kentimizdeki genç esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu çalışmaları yaparken gençliğe değer veren partimizde sorgulayan sahip çıkan ve savunan gençleri oluşturmak amacındayız. Dünya üzerindeki en cesur liderlerden birinin Gölcük’teki temsilcileriyiz. Motivasyonumuzu daha da arttıran, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanımız ve Ali Yıldırım Sezer başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’na katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Sezer, 3 yılını değerlendirdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İçimizden biri, bizim gerçekten sözde kalmayan, bizzat hayata geçirdiğimiz bir slogan oldu. 25 yıldan bu yana aynı telefon numarasını kullanıyorum. Numaramızı toplantılarda sürekli olarak herkese verdik. Belli zamanlarda özellikle arayanların tamamı, günün hangi saatinde olursa olsun açıyor ve halkımızın taleplerini dinliyor, çözmeye çalışıyoruz. Ben aslında buna gönülden seviniyorum. Vatandaşın aklına ilk biz gelmişiz. Derman istemiş, biz de gönüllere değmeye çalıştığımızı ve başardığımızı düşünüyorum. Kılcal damarlarımızın, mahalle başkanlıklarımızın ve mesai arkadaşlarımızın büyük katkısı var. Sen ben yok, biz varız, Gölcük var. Yapılacak bir şey varsa ancak birlikte çalışarak birlikte başarılabileceği kanaatindeyiz. Gölcük’ün nüfusu 172 bin oldu. Bizi günün herhangi bir saatinde arayan ve bizim karşımıza gelen vatandaşımıza, onun meselesine çözüm bulmamız gerekiyor. Derdine kulak verip çözmeye çalışıyoruz. Ne yapıyorsak hemşerilerimizin ihtiyacını karşılamak için yapıyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda projeyi tamamlamak gerekiyor. Bununla alakalı olarak proje çalışmamızı tamamladık. Fizibilite raporları neticesinde oluşan zararın büyük bir rakam olması nedeniyle masadan kalkma noktasındaydık. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın destekleriyle protokol yapma noktasına geldik. Merkezde yerinde dönüşüm gerçekleşiyor. Proje oluşturulurken yoğun bir mesai harcadık. Dükkanların aynı yerde, aynı hizada, aynı cephede ve aynı ebatta olması için uğraş verdik. Daha önceden enkaz döküm sahası olarak kullanılan Koray Aydın Parkı ile at yarış pisti arasındaki yer Millet Bahçesi olacak. Büyük ölçüde ağaçlandırmalar gerçekleşti. 12 bin üzerinde fide dikiliyor. İnşallah birkaç ay içerisinde tamamlanacak. Spor ile alakalı yoğun çalışmalarımız oldu. Hasaneyn Yaylası’ndaki 150 dönümlük alanda, bakanlığımızın da desteği ile spor sahası oluşturulacak. Burada bir güreş sahası olacak. İdare binaları, otoparklar, yürüyüş yolları ve satış standı gibi alanlar olacak. Sporcuların konaklama tesisini de burada gerçekleştireceğiz. Hasaneyn’e ciddi bir hareketlilik getireceğiz.’

Hayat geçirdiği projeler hakkında bilgi verdi

Sezer, ‘Normal standartlara uygun bir saha yapılacak. Değirmendere Stadı’nı yeniledik. Ulaşlı’da futbol sahası yenilendi. Hamidiye Futbol Sahası, Siretiye, Selimiye spor sahaları oluşturuldu. Mahalle aralarındaki spor alanları düzeltildi. Genel anlamda futbol sahalarının zeminlerinde kapsamlı bir düzenleme gerçekleştirildi. Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinin temelini attık. Binalarımızda belli bir aşamaya gelindi. İnşallah Gölcük’te sokak hayvanları ile ilgili meseleyi, bu merkezin faaliyete geçmesi ile hafifletmeyi temenni ediyoruz. Katı atık aktarma istasyonu, Gölcük Belediyesi’nin kendi imkanları ile oluşturuldu ve belediyemize büyük anlamda bir kar ettiriyor.  Yüzde 50 oranında zaman, mesai ve yakıt tasarrufu sağladık. Verimi arttıran, gideri azaltan bir proje oldu. Sultan Baba Tarihi Hamam Rekonstrüksiyon çalışmasını yaptık. Hattat Ali Vasfi İzmidi Hüsn-i Hat Müzesi olarak bir tarihi hamamımız hizmet veriyor. 25 Haziran’da faaliyetine başladı. Burada 175 hattat görev yaptı. Sultan Baba Mescidi iki katlı olacak. Kubbesine özel hat yazılacak. Kapısı, Saraylı’dan bulunan oyma kapı gibi olacak. Yukarı Değirmendere’deki tarihi hamam restore edildi ve ilk defa kazanı yakıldı. Bu hamam, altı ayda tamamlandı. Örcün’deki beş tarihi çeşmenin restorasyonunu yaptık. Yukarı Halıdere’de bulunan tarihi hamamın restorasyonuna  başlayacağız. Ulaşlı’da bulunan tarihi hamamın restorasyonuna yakın zamanda başlayacağız. Değirmendere’de meydan kafe hizmete girdi. Ulaşlı Gençlik Merkezi, Yazlık Kültür Merkezi hizmetini sürdürüyor’ dedi.

‘Gölcük genelinde 257 bin 757 metrekare asfalt döküldü’

Konuşmasını sürdüren Başkan Sezer, ‘Çiftlik Kültür Merkezi’nde çalışmalar sona ermek üzere. Düzağaç Mahallesi’nde kültür merkezi tadilat ve tamiratı bitti. Yakın zamanda burası da açılacak. Ulaşlı’da altgeçit çalışması yaptık. Proje, Karayolları tarafından onaylandı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte hayata geçireceğiz. Değirmendere Yüzbaşılar köprülü kavşak çalışması tamamlandı. Bizler de ilave olarak burada çalışmalar yaptık. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Gölcük’e yakışan bir proje oldu. Sahil Caddesi çift şeritli yol oldu. Kavaklı sahili, bu çalışma ile çok güzel oldu. Altyapı noktasında sorunlar giderilmiş oldu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıran bir yol ve köprü çalışması yapıldı. İhsaniye’de mezarlık yanında, İpekyolu Bulvarı’nda kavşak çalışmaları yapıldı. Siretiye – Mamuriye Köprüsü, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. İznik Yolu’nun Eriklitepe Tabiat Parkı’nın yanına alındı. Eriklitepe, Gölcük’te en çok tanınan ve ziyaret edilen yerlerden biri oldu. Yazlık Kadırga’da alternatif yol çalışmamız oldu. Gölcük genelinde 257 bin 757 metrekare asfalt döküldü. Yol, kaldırım ve istinat duvarı çalışmaları gerçekleştirdik. Örcün’de tarihi dokuya uygun küp taş çalışması yapıldı. Ulaşlı – Balaban arasına beton yol yapımı tamamlandı. Değirmendere – Halıdere arasında sahil düzenlemesi çalışması devam ediyor. İki beldemiz de bu proje ile birleşmiş olacak. Bu alanda yürüyüş yaparak iki beldeye ulaşım imkanı olacak. Değirmendere, yeşil bir alan kazanıyor. Değirmendere kayık çekek yeri de bu projenin olduğu yerde yapılacak. Yakın zamanda bu proje için ihaleye çıkılacak. Üstgeçit çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tamamı boyandı ve elden geçirilerek yenilendi. Çok sayıda park yaptık. Elmalı ve Narlı Park çalışmaları tamamlandı. Meyvelerini de aldık. Çok sayıda çevre düzenlemesi de gerçekleştirdik. Değirmendere’de katlı otoparkın yapımı tamamlandı ve burada ciddi bir ihtiyaç karşılandı.’

‘Köylerimiz doğalgaza kavuştu’

Sezer, ‘Donanma Caddesi üzerinde bir otopark yaptık. Yeni sanayi sitesinde cami yapımı devam ediyor. Ramazan ayından önce inşasının tamamlanmasını ümit ediyoruz. Camii yapımları gerçekleştirildi. Kur’an kursu yapımlarını gerçekleştirdik. Dere ıslahı ve yağmur suyu çalışmalarımızı tamamladık. Yeni otobüs terminali projesi, yakın zamanda ihaleye çıkacak. Eski sanayi sitesi yan yol projesi, Karayolları tarafından onaylandı. Gölcük Kent Geçişi Projesi, Karayolları tarafından uygun bulundu. Asker alanın teslim alınması sonrasında bu alanda millet bahçesi oluşturulması projemiz var. Lojmanların yeni yerlerinde yapılmasının ardından bu alan bizlere teslim edilecek. Köylerimiz doğalgaza kavuştu. Bazı köylerimizde de doğalgaz çalışmalarımız tamamlandı. Eski mezbaha binası söküldü. Bu alan bakım ve onarım binası olacak. Bazı muhtarlık binalarını yeniledik. Sofular Mahallesi’nde okul binamızı yeniledik. İlçe Jandarma Komutanlığı binası yeni yerine geçti. Belediyemize 26 yeni araç kazandırdık. Gölcük’te orta hasarlı 90 binanın yıkımını gerçekleştirdik. Eski sanayi sitesi alanındaki 10 bina yıkıldı. Kapalı yüzme havuzu ve buz pisti tamiratları yapıldı. Belediyemizin eski araçlarının tamir ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Değirmendere ve Gölcük’te lostra salonları düzenledik. Engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Adnan Menderes İş Merkezi’nde engellilere yönelik bir asansör yaptık. Kalıcı bir iş merkezi, okul olarak faaliyete geçecek. Yazlık Ilıca 2. Etap ve Otel Projesi için izinler alındı. Projeler hazır. İnşallah bir ihaleye çıkacağız. Kentkart dolum noktaları oluşturduk. Kültür sanat etkinlikleri yaptık. Bu kapsamda üç kitap çıkardık. Çıkaracağımız iki kitap ile seriyi tamamlamış olacağız. Sosyal yardım hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Afet mağdurlarının yanında olduk. Yardım kampanyaları ile onların ihtiyaç duyduğu birçok şeyi kendilerine gönderdik, teslim ettik. Gölcük’te sağlık yatırımları devam ediyor. İlçe Sağlık Kompleksi tamamlandı. Aile sağlığı merkezleri yaptık ve hizmetlerini sürdürüyorlar. Devlet hastanesinin de en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyoruz’ diyerek konuşmasını tamamladı.  

Ellibeş, ‘Biz iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren hizmet ve icraat diyoruz’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Evimde olmanın onurunu, mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Gölcük’e, Gölcük halkına ne kadar teşekkür etsem azdır. 41 yıl gibi çok uzun bir süre belediyede çalışmam münasebetiyle bu şehre hizmet etme imkanını buldum. Ne kadar hamd etsem azdır. Aslına bugün ana aktör Ali Yıldırım Sezer’di. Aldığı bayrağı Gölcük’ün burçlarına, daha üst seviyeye taşımak üzere içtenlikle çalıştı, çalışmaya da devam edecek. Sağ olsun, var olsun. Bizler de her daim yanlarında olduğumuzu ifade etti. Sonuçta mesele Gölcük’tür. Bir davamız, derdimiz var. Derdiyle dertlenen insanlar, bizler, her türlü fitne, fesat ve fücurdan uzak, yardımlaşma ile birlikte hizmet noktasında yürüdük. Birlikteliğimizi kimse bozamaz. Biz sıradan bir parti değiliz. Biz AK Parti olarak onlardan çok farklıyız. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte daha güçlü bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Biz iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren hizmet ve icraat diyoruz. 20 yılda her alanda, milletimizin ne eksiği varsa her birini tamamlamak üzere canla başla çalıştık. Önümüzde de Recep Tayyip Erdoğan ile çalıştık. 20 yıl çok kolay geçmedi. 20 yıllık süreç içerisinde yapılanlar kolay değildi. Engellemelere rağmen bunlar oldu. Bugün geldiğimiz süreçte artık bu engellemeler, artık ahlak ve insaf sınırlarını aştı. Onlar milletimizi yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar. Kemal bey, evinin mutfağında hanımına yardımcı oluyor. Aslında çok güzel bir şey. Biz toplum olarak aileye çok önem veririz. Samimiyse çok saygı duyarım. Ama geceliği 100 bin liralık otelde dert yanıyor. Faturaların çok olduğunu söylüyor. Biz çok işler yaptık. Biriken sorunların büyük kısmı çözüldü. Bugün hayat pahalılığı ve enflasyon ile mücadelemiz söz konusu. Bu sadece Türkiye’de değil. ABD’de son 40 yılın en büyük enflasyonu açıklandı. Bunu mazeret olsun diye demiyorum. Ama bir kriter olmalı, sorunları konuşurken, bu konuda fikirleri ifade ederken birtakım kıstasları da bilmemiz lazım. Avrupa’da örnek gelişmeleri bizde de olsun diyoruz ama bu sıkıntılar sadece Türkiye ile sınırlı değil. Son bir yılda dünya ve Avrupa’da elektrik ve doğalgazda fiyatlar 5 kat arttı. Ülkemizde de buna çare aramaya çalışıyorduk. HES’leri yapıyorsunuz, bugün pahalılıktan şikayet eden ve elektrik faturasını ödemek istemeyen Kemal bey, iç savaş çıksın da iktidara geleyim beklentisi içerisinde. Santrallar yaparken muhalefet ediyorlar. Türkiye’nin geleceğini kurtaracak doğalgaz rezervi bulundu ama bunu alkışlayamadılar. Rehavet yok, istirahat yok. Bugün istirahat edersek yarın geleceğimizi kaybedebiliriz. Yapıcı ve yerli, milli bir muhalefet olursa sıkıntı az olur. Muhalefet demokrasilerde olmalı. Ama bugün muhalefetin performansı ile ülkenin geleceğini kurtarma hedefi yok. Tek bir şey ifade ediyorlar: AK Parti karşıtlığı, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Bir de güçlendirilmiş parlamenter sistem söylüyorlar. Türkiye bir muz cumhuriyeti değil. Bu işi tesadüflere bırakma ihtimalimiz yok. Ülkemizin geleceğini, ikinci 20 yıla girdiğimiz bu başlangıç yılında, inşallah 2023 yılı ilk sınav olacak. 2023’te sandıklardan yine Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkaracağız. Bu kente, ilçemize vefa borcunu ödeme noktasında hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizin kuruluşundan bu güne partimize hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün bayrak sizde. Bu bayrağı en yüksek noktaya taşımak üzere çalışmalıyız” dedi.

Vekil Zeybek, ‘Biz 2023’e hedeflendik’

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “Belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Bir de CHP belediyeciliğini görüyoruz. Diğer belediyelere baktığımız zaman biri balıkçıda yemek yer. Seçim öncesinde çok personel var diyerek yeni kadrolar açarlar. Borçlanırlar, nasıl ödeneceğini düşünmezler. Hizmet yok, borçlanma var. Bizim belediyelerimizde de hizmet var. Başkanımızın da söylediği gibi biz 2023’e hedeflendik. Önümüzde bakacağız. Gece gündüz demeden kol kola çalışacağız. Ben inanıyorum ki 2023 seçimleri, bizim bugüne kadar aldığımız en büyük zafer olacak. Ben milletimize güveniyorum. Yeter ki yaptıklarımızı vatandaşlarımıza anlatalım. Bırakın iftira atsınlar. Biz vakit kaybedemeyiz. Bugüne kadar yapılanları vatandaşlarımıza anlattığımız zaman bu aziz millet, desteğini Recep Tayyip Erdoğan’dan esirgemeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli eşine geçmiş olsun diyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Haber: Serap DURUKAN


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16