DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ANADOLU GENÇLİK’TEN ANLAMLI KONFERANS

ANADOLU GENÇLİK’TEN ANLAMLI KONFERANS

İlçemizde aktif bir şekilde faaliyetlerine devam Anadolu Gençlik Derneği 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 19.30’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda bir konferansa imza atıyor. Milli Eğitim Daire Başkanlarından Mehmet Baki Öztürk’ün katılacağı konferansa yoğun katılım olması bekleniyor.

BAKİ ÖZTÜRK KİMDİR?

AR-GE,Kalite ve İzleme Daire Başkanı. 1968 Yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdikten sonra  Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yaptı. 1988 – 1994 yılları arasında Erzurum’da Öğretmenlik ve Okul Müdürlüğü, 1994 – 2003 yılları arasında Adana Seyhan’da Okul Müdürlükleri görevlerinde bulundu. 2004 – 2007 yılları arasında Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. 2004 -2013 yılları arasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde sırasıyla Eğitim Müdürü, Kurs Müdürü, TKGM Diyarbakır Bölge Müdür Yardımcılığı ve Eğitim Daire Başkanlığı, 2013-2016 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Ekim 2016 itibariyle Ar-Ge Kalite ve İzleme Daire Başkanlığı görevine getirilen  Mehmet Baki Öztürk, evli ve 3 çocuk babası.

Türkiye Adalet Akademisi Öğretim Üyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Eğitim Programı Baş Eğiticisi, Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu Etik Eğiticisi, ICF Eğitim Koçu, NLP Trainer QMS Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçisi olan Mehmet Baki Öztürk, Stratejik Yönetim ve Planlama, Devlet Teşkilatı, Kalite Yönetim Sistemi, İletişim Becerileri ve Motivasyon konularında dersler vermektedir.

Gençliğin anlam arayışı başlığı altında gidilecek konferansa çok sayıda eğitimcinin yanı sıra gençlerin ve halkın katılımı bekleniyor. Gençlerin içinde bulunduğu bir takım sıkıntıların dillendirileceği konferansa Mehmet Baki Öztürk katılıyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.