DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele’de Kadın ve Aileye Değer Veriliyor

Başiskele’de Kadın ve Aileye Değer Veriliyor

Başiskele’de Kadın ve Aileye Değer Veriliyor

2022 yılının “Kadın ve Aile Yılı” olarak ilan edildiği Başiskele’de, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim verilerek aile içi iletişim konusunda bilgiler verildi.  

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün bu yılı “Kadın ve Aile Yılı” ilan etmesinin ardından hem Başiskeleli vatandaşların hem de belediye personelinin aile bağlarını kuvvetlendirmek ve kentte huzurlu aile ortamının sağlanması amacıyla eğitimler, etkinlikler ve faaliyetler yapılmaya devam ediliyor.

SENAİ DEMİRCİ EĞİTİM VERDİ

Başiskele’de “Konumuz Aile” diyerek yola çıkan Başiskele Belediyesi, son olarak Araştırmacı ve Yazar Senai Demirci Başiskele Belediyesi personeline eğitim verdi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitimde Demirci, katılımcılara aile içi iletişim konusunda bilgiler verdi.

Eğitimde aile üyeleri arasındaki sorumluluk ve yükümlülükleri anlatan Senai Demirci, aile içinde doğru iletişim için gerekli olan unsurlar, anlama, dinleme ve beden dilinin aile içi iletişime etkilerini anlattı.

“İLETİŞİM EŞLERİN İLK ÇOCUĞUDUR”

Huzurlu ve güvenli toplumların kaynağının aileden ve kadından başladığını vurgulayan Demirci, aile içi iletişimin çok önemli olduğunu söyledi.

Senai Demirci, “Eşler arasındaki iletişim ve ilişki ailenin ilk çocuğudur. Özellikle aile içi iletişimde bu çocuğa karşı oldukça hassas olunmalıdır.” dedi.

Yaklaşık iki saat kadar süren eğitimin ardından Başiskele Belediye Başkanı Yardımcısı Sema Arat, ünlü şair ve yazar Senai Demirci’ye çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.